tiistai 3. tammikuuta 2012

03012012

2012 AND FIRST POST !

Ekapostaus vuodelta 2012. Kaikille lukioille hyvää uuttavuotta näin jälkeenpäin.

Vuosihan lähti jo minulla käyntiin JO perjantaina 30.12.2011 etukäteen, marian kanssa lähdettiin paikalliseen kapakkiin viettämään laatuaikaa joka sit vähän riistäyty käsistä ja noo meni miten meni hauskaa vissiin oli?

Hihhih no lauantai päivähän sit menikin nukkuessa ja iltasella lähdettiin ajelemaan ja käytiin katselemassa kajaanissa skandikin ilotulitusnäytös ja sit muutamatunti viel ajeltiin. Sotkamossa taas ilotulitusnäytös oli vuokativaaroilla ja no tokihan ne piti käydä katsomassa. Sittenpä meninkin kotia, jonkin aikaa olin koneella ja rupesin nukkumaan. Siinä oli mun hieno glamour uusvuos ! Enkä juonu tipan tippaa, enkä tuu nyt lähi aikoinakaan juomaan, SIIS EN MITÄÄN! Nyt tein sen päätöksen vaikka joku houkuttelis, ni ei en mee vasta ku helmikussa ja piste. No se siitä, varmaan tuli selväks (tai no okei kukaan kaverini ei usko siihen että voin olla  juomatta edes tämän viikon lopulle, va kyllä pystyn. Jotai itsehillintää mullaki on sen verran.)

Jepsistä mut loppuloma onki nyt menny parina päivänä niin et oon vaan hengaillu terhon kanssa päivätpitkät, toki muidenki kavereiden kanssa on tullu hengailtua mut terhon kans kaikista eniten. Eli ihan jees loma siis. Nyt alkais se panostus sit koulussa nimittäin YKSI KUUKAUSI koulua jälellä. Sit 4kk työssäoppimista ja VOLA meikä on käyny amiksen! Okei sehän viel on siinä ja siinä. Mut ainaki toivon et se ois siinä ja sit alkas uus elämä ja uudet kujeet! Mutta joo nyt taidan tästä mennä saunaan, ja olla pitkään siellä. Rueta nukkumaan sen jälkeen ja aamulla herätä todella virkeänä kouluun! Heijdå!


Perjantailta HIRMU edustava kuva! (c)Tuomas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩