keskiviikko 4. tammikuuta 2012

04012012

SO LAST SEASON!

Jepjep niin se vaan eka koulupäivä taas pariinviikkoon hurahti nopeesti. Koulussahan toisinaan en taas saanu mitn aikaseksi, muutakun alotettua VIHDOIN näyttö portfolion. Ei se ois ku pitäny alottaa viime syksynä.. Noo hyvä se näin jälkeenpäin onneks mulla on 5 kk aikaa tehä se valmiiks. Mutta joo matikan tunnilla ois pitäny exel laskuja laskee, noo opettaja ei ollu paikalla ni kuinka käy? 15 mein luokkalaista tyttöö, kuka laskee jotain laskuja? Ei kukaan, kaikki istuu faces, tekee jotain vanhoja läksyjä ja jotku alotti tekee portfolioo.. Selvä noo sijais opettaja tulee käymään luokassa kaikki avaa exelin ja alkaa valittaa ettei osaa tehä ! Hah näin meillä mennään !

Jes huomenna kouluvalokuvaus, taijetaanpa olla kajaanin viimoset amikset kellä ei oo ollu viel kuvauksia ollenkaan. REILUA? No joo en taija vieläkää ottaa ollenkaan omia kuvia, mulle riittää et otan sit sen ryhmäkuvan, vaikkakaan kaikki mein luokkalaiset ei tuu kouluun koska ne on niin lusmuja eikä ne jaksa tulla parin päivän takia kouluun ollenkaan vaan pitävät sen 3 vk lomaa.. huuhuh kelpais


Kynsipäivitystä noin 1 vk sitte lakatuista kynsistäni. Aika ihanassa kunnossa? Joo mutta huomaatteko mitn kuvioo mitä tuosta graffiti lakasta tulee? Aika siisti, tulisikki aina jotn oikeita kuvioita jotka tarkottaa jotain. Eikos olekkin et toi pikkurillin viereises kynnes on IHAN selvä kissa, on vartalo,pää,korvat ja häntä !

Jepulista mut tänään lakkailin uudet kynnet, ja huomenna niistä lisää!


Tänään oli pakko laittaa suklaa-naamio naamaan, koska mun iho tarvihti just jotain maskia, ja ainut mitä oli, oli suklaa. Musta tota kun käyttää, niin ainakin mun ihosta tulee paljon pehmeänpi ja ei iho kiillä niin paljoa. Eikä se tuoksukaan niin paha ole vaikka hieman keino tekoiseltahan se tuoksahtaa. Mut sou vat tee ite suklaanaamio sit, ja siin menee aikaa. Must on niin kiva käyttää vaan valmista ni ei tarttee rueta sähläilee. Okei onhan se kiva joskus jos on aikaa niin tehäkkin ite jotain ihanaa maskia itelle ja vaikka kaverille. Mut musta nää on just mua varten nopeita ja helppoja.

Onko joillain muilla kokemusta tosta samasta? Jos on niin kertokaa.Hei oiskos kenelläkään mitään postaus ideoita mulle, mitä haluisitte mun kertovan?
Kuvia? Mielipiteitä? Kysymyksiin vastaamisia? Aihe postauksia? Jotain?
Kertokaa ihan vapaasti jos ette kommentilla jaksa vaivautua, niin laittakaa vaikka spostia luuli-93@hotmail.com tai jos haluatte niin laittakaa inboksiin facebookkiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩