perjantai 24. helmikuuta 2012

24022012

FADE INTO DARKNESS

Hellurei taas pikkusen tauvon jälkeen ! Eihän tuota taukoo kerenny ko olla sen viikon verran mutta on se sekin jo jotain. Viime viikonlopusta sen verran et tosi muksa mökki reissu meillä oli ja tutustuin kolmeen todella mukavaan uuteen tyyppiin. Yhteen venäjältä jonka nimi on kate. Ollaan katen kans nähty nyt täs viikolla ja todella mukavaa on sen seurassa vaikkakin hän ei puhu suomea vain englantia ja venäjää. Venäjää en ymmärrä joten katen kans ollaan puhuttu sit vaan enkuks. Oli suunnitelmissa et nyt tänään oltaisiin lähdetty yhdessä baariin mutta minä nyt olin laiska ja pitkitän sitä jonkun aikaa et mennää joskus muulloin. Mut todella ihana persoona kyllä!! Sit tutustuin siel myös kahteen latvialaiseen. Vicaan ja viktoriin hekin olivat todella mukavia mut katen kans juteltiin tosi paljon. Illan mittaan käytiin sit siel mökil saunassa ja rupateltiin niitä näitä. Onneksi ei siel möksäl hajonnu mitään joten päästään sinne uudelleekin viettää laatuaikaa. 

Mutta joo nyt kynsien pariin. Kynnet sain inspiraationa eräästä blogista keskiviikko iltana. Blogin nimeä nyt en muista ja enkä muista miten löysin sen. Mutta linkkaan sen joskus myöhemmin jos löydän kyseisen blogin. Joo siis keskiviikkona lakkailin nämä ja en oo vaan kerinny tulla viel esittelemään näitä ollenkaan. Vaikka jouto aikaa töiden jälkeen mulla on kyllä ollu. Kynnet oli mun mielestä todella ihanat ja oli pakko toteuttaa itsekkin. Musta/harmaa shimmeri tai muuten vain glitter on pinkin kanssa todella ihanan näkönen. Tai no ainakin mun mielestä on ihanan ja kivan näkönen. Joo mutta niin nyt taas tapahtu pikkunen vahinko siel mökillä ja satutin mun oikeen käden pikkurillin jotenkin repäsemällä sen takkiin ja se silleen taittu. Jossain vaiheessa iltaa huomasin et siitä riekalehtaa semmonen palanen ja repäsin sen irti. No vertahan sieltä tuli ihan kiitettävästi eikun lumihankeen hetkeks ja meno siel mökil vaan jatku. Aamulla toi sormi oli iha taju kippee. Onneks se alkaa siitä nopeesti kasvamaan. Vois aina ottaa väliaika kuvia tosta pikkurillistä et miten se on alkanu kasvamaan takasin. Ärsyttää kyllä ihan sikana koska toi pikkurillin kynsi oikeessa kädessä oli kaikista pisin kynteni. Noo aina se kasvaa takasi paljon parempana. 

5 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet ! :>

  http://amalianmaailma.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. oi vitsiiiii miten ihanat kynnet :)Meneeks kauan tommosten laitossa?

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia kiitoksia! :] Eihän tollasten laitossa ees kestä kauvvaa. Tyyliin 3 eria lakkaa pohjalle + nail art siveltimellä sit mustat noi leobardi kuviot. Noin 1-2 h (mukaanlukien kuivumis aika)

  VastaaPoista
 4. Kuinka makeet! :D iha sika hienot oikeesti!

  VastaaPoista

COMMENTS ! ✩