sunnuntai 26. helmikuuta 2012

26022012

BURBERRY NAILS!

kuvan laukku täältä - http://fi.burberry.com

Elikkäs mun toive joskus on ostaa burberryn laukku.Yllä olevan laukun hinta on 995€ joten taitaa vielä tässä vaiheessa jäädä haaveeksi ostaa AITO laukku. Joskus kun on enemmän varaa, todellakin tulen ostamaan kyllä. Haluaisin juuri tollaisen aikalailla saman tyylisen laukun joka yläpuolella on. Laukussa täytyy olla hihna jolla saa laukun laitettua olan yli taikka jos hihnan ottaa pois laukun saa ihanaksi laukuksi jota kannella käsivarsilla. Tästä innostus sitten lähti, joten tekaisin kynnet burberry kuosilla. Kuviin en kerennyt siistiä kynsiä ja kuvat ovat pimeitä koska nyt illalla lakkailin ja kuvailin todella huonossa valossa. Kynnet on todella söpöt ja tyylikkäät.

Kynnen kuosi  on todella  helppo toteuttaa. Ekaksi laitoin alulakan. Pohjalakaksi goshin, 022 Nude campagine. Ja päälle kissin nailart lakoilla noi viivat. Sit ohuella nail art siveltimellä tota wild and crazyn, crazy colors W24. Kuvissa ei ole vielä päälylakkaa mutta myöhemmin sit laitoin tietysti. Joten TODELLA simppelit tehä joten jos joku kiinnostui niin eikun tekemään vaan. Jostain youtubesta tietysti varmaan tutoakin tähän löytyy. Joten jos kiinnostaa niin hakuna kun laittaa burberry nails, varmaan löytyy jotain jostain. 

9 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet :-) Kiitos vinkistä, täytyykin huomenna koulun jälkeen lakata kynnet tuolleen!

  VastaaPoista
 2. tosi hienot kynnet!! :--O ite kiinnostuin tekee tollaset, mut ei oo mitään pieniä siveltimiä eikä kauheen vakaa käsikään (ja kynnetkin huonossa kunnossa) että taidan unohtaa koko jutun :--D

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia! Nooo kyllähän se harjotus mestarin tekee. Täytyy vaan harjotella siis :) Ei muutakun meet huomenna jonnekkin kauppaan ja ostat uber pieni kärkisen siveltimen ja sillä sit onnistuu tehä näitä pikku hommeleita :)

  VastaaPoista
 4. Upeat kynnet! :) ja banneri myös!

  VastaaPoista
 5. AIVAN IHANAT, SIIS VOI ETTÄ!

  VastaaPoista
 6. Vautsivauu, vähänkö siistit kynnet! Aivan hurjan hienot, mä en onnistuis ikinä :)

  VastaaPoista
 7. makeet kynnet:3 oot taitava

  VastaaPoista

COMMENTS ! ✩