keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

11042012

THE VIOLETKynnet on nyt täl hetkel vaa konadeil tehty. Ja siksi kuvio on tosi huono laatuinen koska otin kuvat 4 pv lakkaamisesta. En jaksanu väsäillä mitään hienoja kynsiä koska me oltiin jennyn kaa koko aja menos joka paikkaa ni ei ne ois kuivunu tyyliin koskaan. Mutta joo tossa pohjalla on mun uutta lakkaa joka on ihana!! Tollanen isadoran violetti, mini glitter lakka.(en jaksa ettii nimee/numeroo. Kysykää jos kiinnostaa)  Jossa tosiaa ei pääse glitterit valloilleen kuvissa. HARMI!


Pääsiäis loma mulla menikin sit oikeestaan keskiviikko-lauantai rakkaan seinäjokelaisen kaverini kanssa ja me oikeestaa ei tehty mitää erikoista. Hengailtii vaan meidän kavereiden kanssa jne. Mut lauantaina siis jenny lähti ja illasta juhlittiin sit riikan 20 vuotis synttäreitä ja me mentiin sit 96:seen illalla. Mukavata oli. Sunnuntaina joskus päivällä tulin sotkamoon ja illasta menin sit töihin napikselle tanssiaisiin. Maanantain vaan hölläilin ja istuin kaverin kyydissä jossun ja maken kanssa. Et ei oikeestaa mitään sen erikoisempaa tapahtunu et mukava pikku loma oli täs välis ja nyt taas jaksaa sit seuraavaa lomaa asti uurastaa töissä jne. Ei ois muute kauaan enää et valmistuuu ! Odotan jo ihan innolla sitä päivää kun saan paperit käteen!

5 kommenttia:

 1. Blogissani on arvonta, käyppäs osallistumassa! Ja mikäli pidät blogistani, niin liitythän myöskin lukijaksi! :-)

  ♥ http://one-life-enna.blogspot.com/2012/04/arvonta.html#comment-form

  VastaaPoista
 2. Jepjep pitää käydä osallistuu :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet!! Oon ettiny paljon kynsiblogeja ja taidan liittyy lukijaks koska löysin nyt :D... Ite kirjottelen kanssa blogia syömishäiriöstä.. :)

  http://myhealthytargets.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. VOI ÄÄLIÖ NOI KUVAT VITTUU OIKEESTI IHA KAAMEITA!!!

  VastaaPoista

COMMENTS ! ✩