tiistai 26. kesäkuuta 2012

25062012

KALAJOENJUHANNUS 21.- 24.6.2012


Luvassa sairaan pitkä postaus. Toivottavasti jakselette lukea loppuun ja katella kuvat!


Lähtö oli 4 aikaan sotkamosta kajaaniin josta sit otettiin kyytiin antti ja sami. Sit outeltiin rimpsua et se pääsee töistä ja lähetään. Joskus jälkeen 7 oltiin matkaan lähössä tankin kautta.. Luvassa oli aika hc matka!

Sitä sit oltiinkin n.3 tunnin päästä perillä ja äkkiä laitettiin teltat pystyyn ja lähettiin kävelemään et kerettäs Güntherin keikalle. Kerettiinki kuuntelee se 2 biisii ja se lopetti. No joo mut sit oli päivän kohokohta JUNOOO! Sitä käytiin koko porukalla kattoo kalijateltassa sit oliki sen jälkee popeda ja taidettiin sitäkin muutama biisu kuunnella!  Mut oli aika HC meno! Siispä junon keikalta eturivistä videoo! (Raybanit sekä matkamies!)


 Aamulla samin kanssa oltiin siinä 5- 6 aikaan tuol särkillä ottaa leslepidoo ja juotiin muutamat kalijat! Sit jotain kuvan poikasta otettiin ja pidettiin hauskaa. Olin samille höpötelly jotain et : sami muutetaan tukholmaan siel ois niin paljo parempaa. Jotai kans sit höpöttelin et voitas uimalla lähtee iha ruotsiin asti et iha jepa matka ois.. No joo, ehkä en ois jaksanu uija ruotsiin asti mut oisha se siisti idea muuttaa ruotsiin. No joo sit siit rannalta lähettiinki jatkaa matkaa ja jo nukkumaan samin kanssa ku oltiin temmelletty tuolla ja pidetty hubaa.  Päiväsellä lähettiin sit uudelleen toho samaan kohtaan melekeen koko konkkaronkalla tonne mereen uimaan.
Perjantaina lähettiin kattomaan sit taas illasta essiintyjiä. Ekana mentiin kattomaan Fintelligens sit Lord Est, Jyrisee, Mikael Gabriel, PETRII NYYGÅRDII, Uniikkii ja Italo Brothersii sit loppu ilta ja yö taas sit hengailtiin vaan ja pidettiin hauskaa.. 


Lauantai päivällä kun herättiin niin lähettiin sit siitä melkein suoraan paistaan makkaraa ja lihapullia. Sit taas päivä kulu ootellessa esiityjiä ja varsinkin kaptainii !! Ja se sitten nähtiinkin ihan eturivistä että silleen (Y) Taas lopuksi päivän kohokohdista videoo vaan mitä on tullu otettuu.. (Timo pieni huijaus, Uniikki, Captain Jack, Klamydia)

Pojat on poikii - Timo pieni huijaus & Uniikki


Play Boy - Timo Pieni Huijaus


Captain Jack


Klamydia


Elikkä sillo lauantaina käytiin kattomassa Aste, Cheek, Kuningas idea <3, Captain jack !!!, Klamydia sit viel enne ko lähettiin alueelta ni käytiin kuuntelee disco idiotsei ja lähettiin sit taas jatkamaan matkaa ja mentiin kaverin teltoille siitä sit taas meikän omalle teltalle. Esittelin mun kaverille mun kavereit kenen kaa olin ja lähettiin sit paisteloon makkaraa. Aika pitkälti tosipitkälle aamua valvottii ja muutama tunti unta ja eikun odottamaan suihkulle (jossa oli ihana paskavuori.. oli ihana aamu ylläri) Sit siin 1 aikaan päästiin lähtemään kun saatiin yks meidän kavereista pois autosta nukkumasta koska se oli eriautolla. Sit jonoteltiin aikapitkälti tunti et päästiin alueelta ees poisa. Tulomatka sit oli aika väsyny kaikki muut paitsi kuski ja sami oli välillä hereillä. Sit muutama stoppi koska piti saada ruokaa ja lisää rapula juomista. 

Oon niin todellaki lähössä ens vuonna uudestaan et sen verran oikeesti oli niin hc reissu että! Okei no rahaa palo aika kivasti, mut senki ois voinu estää jos ei ois siel kaljateltasta ostanu mitään koska siellä oli NIIN stnan kallista. Mut no ei voi mitää kerrankos jos toisenkin sitä tuli sit ostettua. Ja kiva rusketus tuli käsille ja selälle siel et jotai hyötyy siel oli ku arskassa istuttii. Mutta joo ettei tää viel enenpää veny niin se on sit hyvä päätellä tähä.

1 kommentti:

  1. Taisin muuten nähä sua kalajoella !! ;DD Tussityttö ;o

    VastaaPoista

COMMENTS ! ✩