tiistai 10. heinäkuuta 2012

04072012

PÅ SEMSTER I TAMMERFORS! (DAG #3 och 4) 

Huomaatte varmaan että on kiirettä piisannut koska en ole taaskaan ehtinyt kirjoitella, mutta tässäpä olisi siitä lomareissustani taas lissää. (Viimeviikon sunnuntaina mentiin siis vaasaan, vietettiin siellä sokos hotellissa 2 yötä) No mutta jatkanpas siitä mihin viime postauksessa jäätiin. 


Tiistaina siis lähdettiin kohti tuuria ajelemaan vaasasta. Siellä vietettiinkin muutama tunti shoppaillen ja ei muutakuin taas auton kyytiin piti hypätä. Päämääränä oli tampereen kautta kylmäkoskelle sukulaisen luokse. Iltasella kävin käveleksimässä siellä ja puhelin puhelimessa kavereiden kanssa, kertoillen kuulumisia etc. .


Tuolloin tiistaina tai keskiviikkona sainkin sit kuulla hyviä uutisia! Pääsin nimittäin sinne jyväskylään asuntolaan asumaan, joten nyt voin huoletta lähtä opiskelemaan kun on joku paikka minne pääsee asumaan näin aluksi! Kuhan tästä sekasotkusta on päästy niin sitten katellaan sitä omaa kämppää ja jotain ilta työtä sit. Mieluusasti haluisin johonkin kahvilaan,raflaan tms. paikkaan töihin koska se ois asiakaspalvelua sekä sitä mitä minä haluisinkin tehdä työkseni. Mutta katsotaan vain kyllä se meikä jostai siwan tms kassalta sit löydyn. No mutta työtähän se sekin olisi.. Tästä on siis hyvä jatkaa eteenpäin ja haaveillen.


(Huomioin vielä että anteeksi nämä epämääräiset kuvat, koska mukanani ei ollut kameraa joten käytin kännykän kameraa sen sijasta.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩