tiistai 10. heinäkuuta 2012

06072012

PÅ SEMSTER I TAMMERFORS! (DAG #5 och 6) 

Torstaina näin tampereen keskustassa vanhaa rakasta ystävääni hannaa. ( Joka on aikaisemmin esiteltykkin täällä blogin puolella joskus viimevuonna?) No mutta kuitenkin kävimme syömässä amarillossa koskarissa, sekä vietimme hurjan hauskaa aikaa, pitkästä aikaa. Sit shoppailtiin himona ja sitpä pitikin jo hyvästellä. Toivoa että näemme pian,kun syksyllä muuttaessani jyväskylään pääsen useammin kyläilemään tämän neitosen luona. No mutta joo sit käytiin idea parkissa sekä ikeassa jonain päivänä. En nyt muista yhtään et minä päivänä kun en jaksa tarkistaa kännykästä noista kuvien tiedosta. Aika laiskaa eikö?
Perjantaina vihdoin koitti kotimatka takaisin sotkamoon, josta olin todella helpottunut. Koska näkisin kaikki kaverini. Ja näin teinkin. Matka meni ihan kiemurrelen paikasta paikkaan. Kun iskä halus käydä jossain auto museossa, minä halusin jyväskylässä käydä ja siitä sit pysäheltiin millon missäki syömässä, kahvilla ja ostelemassa kissan vahtimis lahjaa mummolle ja ukille tms. No mutta onneks aika kulu matkalla nopeasti ja jakso oottaa et pääsee kotia.

Heti kuhan pääsin kotiin (n.8 aikaan) lähdin serkkuherkkuni marin sekä hänen poikakaverinsa kanssa hiukkaan ja sielläpä sit vietettiinkin puoli yötä hullutellen ja naureskellen. Kaiken puolin meidän lomareissu oli kiva,upee, mahtava. Myös siksi että näin hannaa n. vuoden takaisen tauvon jälkeen. Sekä siltä kannalta et se oli mun viimenen reissu melkein mitä ennään porukoideni kanssa teen. Ohan se haikeeta va minkäs teet, jossaki vaiheessa sitä on kasvettava yli ja matkustella kavereiden kanssa eikä porukoiden. Mutta joo seuraava postaus taitaakin sitten olla shoppailu esittely postaus.. :) TSAO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩