torstai 2. elokuuta 2012

01082012

ORANGE NAIL'S

Tää lakkailu puoli on taas jäänyt näin kesän aikana mulla unholaan, joten siksipä tulinkin päivittelemään viimeviikkoisia oransseja liukuvärjäys kynsiäni!  Lakkoina käytin jotain seppälästä ostettua keltaista lakkaa alla. Sekä tuota visions lakkaa keskellä ja kärissä käytin sitten h&m coral rose lakkaa. Viimeistelynä halusin jotain blingiä joten tottakai väriteemaa sopivat kellertävät "pisaran" muotoiset strassit jokaiseen kynteen. Simppelit ja mukavat lakkaukset olivat nämä, me like! 

Muutenkin ootteko miettiny mite kaunis ja houkutteleva väri oranssi on! Siksi myöskin halusin näin kesän kunniaks oranssin väriset kynnet koska värinä oranssi vaan oikeesti on niin yksin kertaisesti voimaa antava ja tehokas väri!


Värinä lakoissa löytyy monen moista sävyä, jotka toinen toistaan ovat todella lumoavia!


Kesällä mitä ihanenpaa vois olla kuin ilta aurinko sekä aamu aurinko!! (Keltaisen/oranssin sävyjä <3 div="div">


Entäs mitä mieltä karnevaaleista?? Huhhuh, sanon minä! Mitä värien loistoa, missä pääsee jokainen väri niin täydellisesti valloilleen. Joskus tulevaisuudessa minäkin kyllä haluan olla mukana tuollasissa karkeloissa! (Toki tottakai siellä katsomon puolella. )

(Held in the enchanting city of Rio de Janeiro, the carnival is known all over the world as ‘the greatest show on earth!’ Considered by many as one of the must-see events of all time, it commences on February 8th 2013 and culminates in the early hours of February 13th, Ash Wednesday.) - tältä sivulta lisätietoa rio de janeiro karnevaaleista :)

Mutta vielä tähän "oranssi" väriin palatessani ; Kyllä sitä kaikkee oppiikin kun menee tonne internetin ihmeelliseen maailmaan ja alkaa tutkimaan värien historiaa tms. Niin tietoon tulee aivan uusia asioita. Jos kiinnostaa niin käykää toki tsekkaamassa noita sivuja! Suosittelen. http://www.coloria.net/varit/oranssi.htm (Itsehän sain tietää esm. että lentokoneiden "mustat"laatikot ovatkin väriltään oransseja, koska ne huomataan paremmin vaikeasta ympäristöstä.)  Mutta eiköhän tälläkertaa ollu tässä tarpeeks. Tarkotukseni oli vain tulla lisäämään uutta kuvaa kynsistä niin poikkesin asiasta ihan kukkaruukkuun melkein. Mutta se sallinettakoon! TSAO

1 kommentti:

COMMENTS ! ✩