sunnuntai 5. elokuuta 2012

04082012

LAST DAYS IN KAJANA HOODS


Perjantaina mulla oli tarkotus viettää iltaa serkkuherkku marin kanssa, van ei sit neitistä kuulunu mitään ja sit mun kaveri mira tuli tekemään poikaystävänsä kanssa yllätysvisiittiä sotkamoon. Niin lähdinpäs heidän mukaan nesteelle kahville ja siitäpä mira sit houkutteli mut kajaaniin sen mukaan.

Iltahan meni mahtavasti, käytiin onnelassa. Nähtiin vanhoja luokkalaisia (tai no vanhoja ja vanhoja ku 2 kk ei olla enää oltu samalla luokalla). Sit vähä crazy bailattiin, ja oli hubaa!


Oli pikkune tulva kajaanis tos prismalla. Hyvän näkönen oli ku joku skootteri mimmi veti melkei nurin tossa ku ei vissii hokannu et siin vois olla enemmäki vettä!Aamulla 12 aikaa mentiin miran ja antin kanssa tivoliin ja no kaikki oli niin nössöjä et ei menny laitteisii jote se reissu oli aika turha. No mut siitä suunnattiin mantalle ja ostettiin hirrrweesti ruokaa! Sit siitä menin stinalle hengailemaan ja oli puhe et stina menee ostamaan mokkulaa ja no mehä lähettiin ostamaan mokkulaa hälle. Ni kappas mukaanhan lähti mullekkin mokkula! Tosi tarkotukseempa tuo tuli koska tarteen sinne jklää omaa nettii jote aika nice et sain jo ton hommattuu!

Sit mitä muuta tuli shoppailtua ni uudet peitot/tyynyt. Lakanoita. Pesuaineita tms muuta tarvittavaa mitä sinne kämppää tarttee sit jklää! Huomenna olis tarkotus värjäillä hiukset enne kouluu lähtöö toivasti NYT saisin kunnolla vaalennettua noi alahiukset! NI sit oisin tyytyväinen! Voi hiti ootan kyl jo tiistaita niiiin innolla, menis nyt nää 3 pv niiin nopeeta! :---))) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩