tiistai 25. syyskuuta 2012

24092012

***AUTUMN***Jyväskylä kukoistaa niin ihanissa syksyn väreissä, että tekee mieli olla vain pihalla. Mutta toisaalta ei tee mieli olla koska ilma on kylmä ja pihalla sataa ajoittain vettä. Myöskin se vaikeuttaa pihalla olemista et mitä siel tekis jne. Mut tosissaa en oo oikee tässä kuussa postaillu, johtuen siitä että oon viettäny tosi paljon aikaa ystävien, koulun sekä asuntolalla masentumisen parissa. Joten kuva materiaalia on TODELLA vähän. Mutta yritän parhaani tahdittamaan taas normaaliin postaus rytmiini tän blogin ! Mutta alla hieman kulunutta aikaa "tiivistettynä" mitäs tässä aikana onkaan tapahtunut..

Iskältä tuliainen sotkamosta (muummolta ja ukilta) Mukana sain myös synttäri rahaa!


16.09 minulla oli synttärit ja juhlittiin niitä kavereideni kanssa gigglin marlinissa. Ilta oli tosi kiva! (Kuvassa mun "juhala look", lähdin siis viettää mun 19 vuotias synttäreitä, mun valmistujais mekossa ja kämppiksen hiuskoriste oli aivan pakko ottaa lainaan kruunaamaan mun asustetta. )


Saatiin koulusta meidän työ asut! (kokin sekä tarjoilian asut) Mun mielestä toi tarjoilian asu joka kuvassa on todella ihana ja istuukin niin hyvin päälle ja on mukava "työskennellä" tuo päällä ylpeänä. Naisellinen asu mutta toisaalta niin miesmäinen, koska meillä ei kuulunut asuun hame vaan mustat pitkät suorat housut.


"Nautin hetkist kun saan olla sun kaa, en halunnu ihastuu mutta tunteet tuli mukaan. En myönnä kellekään tai ehkä nyt sen teen, sä annoit uskoo uudestaan rakkauteen. Annoit uskoo elämään, sitä en menetä, vaik en halua mitään sua enempää, nyt puhun suoraan, enkä mä valehtele, pidän susta nii paljon et se pahaa tekee.." <3 font="font">

3 kommenttia:

  1. Ää oon niin onnellinen että sulla on siellä kivaa ja menee hyvin! :) Tuu tännekin pian, ikävä ois<3

    VastaaPoista
  2. iiihihi :) TULEN TULEN!! MULLAKI SUA IKÄVÄ <3

    VastaaPoista
  3. oivoi, tulee iha ikävä Jyväskylää ku kattelee näitä sun kuvia :)

    VastaaPoista

COMMENTS ! ✩