tiistai 6. marraskuuta 2012

04112012

LONG LONG TIME AGO...

On ollu taas hieman hiljais eloa täällä blogin suunnalla, joten otin itteeni niskasta kiinni ja hirrrrmunen  pläjäys kuvia ja koulu aiheinen postaus siis tulossa joten jätän tän höpöttelyn hieman tiiviiks. (Kuvissa sisältää myös "ällötys" kuvia kokonaisesta kanasta ja lihan paloista. Joten elä säikähä kun kuvaruudullesi sellainen pompsahtaa..)Joskus koulussa sattuu hieman vahinkojakin. (Tämä vahinko ei ollut minun aiheuttamani)


Jauhenliha- piirakka menossa uuniin ! (Oli muuten hyvää, ohjeen saat kysymällä jos kiinnostaa)Unnista tullut kinkkupiiraka sekä mutakakku !!Kaikkee sitä joutuukin tekemään sen eteen että on halunnut lähteä opiskelemaan tarjoiliaksi.. Nimittäin saatiin meidän eteen kokonaiset kanat. (ei siis höyhenten kanssa) No joo meillä piti erotella lihanpalat 4 eri ryhmiin. Maailman hirvein tehtävä. Mutta hyvää ruokaa kyllä me noistakin kanaparroista tehtiin !


 Joskus tää koulussa pelleily menee hieman yli. Meillä oli vuorossa isot kalat fileiksi ja minäkös tempasin kalan käteen ja ilme oli sen mukainen että täytyi sensuroida hieman !


Hennan kanssa ei munan keitto sujunu ihan niinkuin piti !

 
Ekat lumet <3 p="p">

Omnomnom opiskelia ruokaaaa.. Alko olla rahat ja ruuat hieman vähissä, mutta jennan kanssa onneks vielä kaapin perältä löydettiin puuroa ja valmistettiin niin maittava gurmee ruoka et huhhuh!
Semmosta tälläkertaa. Oli aika koulu painotteinen postaus siitä mitä ollaan oikeen duunailtu siel näin tiivistettynä. Toivottavasti kiinnostaa ja kyselkäähän toki jos jotain kysymistä teillä lukioilla tulee.  Mut voin kertoo on kyl hauskaa ollu olla opiskelemassa täällä jyväskylässä ! Meidän luokkahenki on niin hyvä et kaikki tulee keskenään hyvin toimeen ja jutut natsaa tosi hyvin ! Harmi vaan nyt loppuviikosta meillä alkaa top jakso ja kaikki erkanee ja sit "vahdetaan" joulun jälkeen luokkia ja jakaannutaan omille aloillemme. (Tarjoiliat,Kokit,Hotelli virkailiat). SO SAD. Mut onneks me pidetään aina sillotällö luoka bailuja ja mennää alottelemaan jonkunluokse ja viettää iltaa ja siitä sit baarii ni eipähän tää meijä luokka silleen niin paljoo ainakaa erkane. Mut eipä täl erää sen kummempia ! TSAO 

1 kommentti:

  1. vähän ontuu toi oikeinkirjoitus.. tarjoilija (eikä tarjoilia), virkailija (eikä virkailia)jne.. olis kivempi lukea jos tuon verran panostaisit kirjoitukseen:)

    VastaaPoista

COMMENTS ! ✩