keskiviikko 19. joulukuuta 2012

18122012

KUUKAUDEN AIKAISIA KUULUMISIA!
 -Lyhyt kuulumis postaus, kera kuvien.


Ballssilla biljardia pelaamassa viime kajaani reissulla kuukausi sitten, Riikan ja Sinin kanssa.


Mättöpitsaa Kajaanissa rakkaiden ystävien; Riikan, Antin ja Hennan kanssa ! OMNOM


Kulta oli järjestäny maailman ihanimman yllätyksen! Kajaanista palattuani Jyväskylään, menin mussukan luokse ja se oli järkänny kynttilöitä ympäri huonetta ja oli muodostanu kynttilöistä sydämmii! Olin iha niiiiin sulaa vahaa kun vaan voi olla !


Rosso ruokaa, itsetekemänä ! ME LIKE ( Olin siis 6 viikkoa jyväskylän rossossa topissa)


Yö seikkailuja rakkaan Riina namipalan kanssa.


Suloisia sanoja asiakkaalta!

Tästä viime kuukauteni oikeastaan on koostunut. Töitä, kullan kanssa laatuaikaa, kavereita, matkustelua. Ei mitään eritysiä tapahtumia. HARMI.

Kuinkahan monesti olen luvannut rueta kirjoittelemaan kunnolla tänne.. HMM.. Tainnu taas vähän jäädä. Mutta jospa se nyt tästä taas lähtis palautumaan ku uusivuosikin on tulossa. Voisin tehdä itselleni lupauksen ja kirjotella enemmän ! (Ei mitään liibalaaba tekstejä. Kisailuja/arvontoja ois kiva järjestää. Video postauksen toteutusta.) Uuden harrastuksen aloittamista, laihutusta hmm.. Kaikkee sitä pitäs tehäkkin. Mutta nyt TSAO ja seuraavaan kertaan.. 

2 kommenttia:

  1. miten te tapasitte tän sun mussukkas kanssa ja kuinka kauan ootte ollu yhessä? =) tee teistä postaus? ja voisin noin muutenki postailla useemmin. :> hyvää joulua!

    VastaaPoista
  2. Siinä olisi hieman ideaa :)) Kiitoksia sinulle myös ! :)

    VastaaPoista

COMMENTS ! ✩