torstai 27. joulukuuta 2012

27122012

SHOPPING DAY

(Kuvat jotain niiiin huonoo, koska kamera on jyväskylässä ja mukana kulkee vaan nokia c5-03:nen joten mitä voikaan olettaa kuvalaadusta..)


Hellurei! Mintun kanssa tänään vietimme laatuaikaa kierrellen ja kaarrellen sotkamon hulppeita nähtävyyksiä sekä kauppoja. Ekana pysähyttiin ajankulmaan hakemaan mulle uus kulta kotiiin! Nimittäin Jet Set:in K-K-Kulta kello! Sit siitä hyökättiin seppälään ja sieltä lähti mukaan ruskea laukku! Siitä lähettii ajamaan kohti vuokattia ja pysähyttiin maksiin ja sieltä ostin uuden eye-linnerin ja kynsilakan, ihan näin heräte ostoksena ! Sit piti käyä rinteillä syömässä kanakori puokkiin ku nälkä iski kesken shoppailun okei asiahan meni niin et aluks sinne piti vaan mennä kaakaolle mut tuli liikaa houkutuksia. Sit taas ajeltiin ja käytiin hörppäämässä kahvit angry birds landiassa! Käytiinpä alkostakin jo hakemassa uudeksivuodeksi juoma puolta kuntoon ja sitä kautta sit veinkin jo mintun kotia ja jatkoin matkaa kohti toisen kaverin luokse!Tämmöne Jet Set "kulta" Beverly hills; tuli kotiin ! MEE LIKE (kuva netistä koska en saa yhtään otettuu minkään näköstä kuvaa tosta kellosta ku kimmeltää ja tms ni ei tartu kuvaan tuolla mun kännykällä)


Sit seppälästä 19.95 maksava laukku -50% Ihan kiva pikkune laukku jossa olkahihna!

Muita pikku ostoksia en jaksanu kuvailla koska täyttyy tää postaus vaan niin turhista kuvista sen jälkeen ! Pää ideana oli esitellä mun uus kello, ja kertoa päivän tekemisiä koska oli kyllä niin kiva päivä pitkästä aikaa! TSAAOO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩