keskiviikko 26. joulukuuta 2012

24122012

MERRY CHRISTMAS EVERYONE ! <3 font="font">Hyvät joulut näin kaikille hieman jälessä ! 

Olin vissii ollu ihan kilttinä ku muutaman lahjan sain ! Mm.. Bruno Banani hajuveen, Fiskarssin tollase setin jos oli silikooni harjas, vispilä ja lusikka, sit Fiskarssin pitsa leikkurin, ofc suklaata, mustan laukun, lahjakortteja, rahaa, aamutakin, reinot tms. Ihan antoisa joulu, ehkä pitkästä aikaa joulu jolloin en saa mitään elektroniikkaa lahjaksi ! Tuntuu hieman epäreilulta koska mutsi sai nokia lumian lahjaks ja sisko sai läppärin.. Noo ehkä sit seuraavana jouluna mäki saisin vaikka uuden puhelimen!!


Murulta sain lahjaks tollasen jääkarhun joka on ihan sika söpö! Sen voi laittaa mikroon ja sen sisällä on sellasia ryynejä jotka pitää sit ton lämpimänä. IHANA !


Toinenki kulta paketista löyty! <3 p="p">


Tikrulle riitti joululahjaksi pelkkä laatikko jossa se sit illan röhnöttikin! Kissat ja laatikot.. hmm mikä maaginen yhdistelmä !

Nyt tämä tonttunen toivottaa kaikille oikein antoisaa ja rattoisaa joulunviettoa! Syökää paljon jouluruokaa ja SUKLAATA, NAMI!! 

3 kommenttia:

 1. mullaki on tollane jääkarhu, ihanasti lämmittää talvipakkasella, ja älä laita sit koko karhua sinne mikroon vaan se pussukka :DD
  kokeile joskus laittaa kulmat sillee et ne menee silmän sisänurkan kohalle asti? :)

  VastaaPoista
 2. Tänks vinkistä :) Jep kokeiltu on näytän ihan hupsulta, mut pitää joskus koittaa kasvattaa kulmakarvoja niin et ne ylettys pitemmälle :)

  VastaaPoista
 3. nii just mietinki sitä et saattasit näyttää ihan erilaiselta :)

  VastaaPoista

COMMENTS ! ✩