keskiviikko 16. tammikuuta 2013

15012013

SAY NOTHING...


Heippadei. Tänää oli iha kiva pv koulus olin JOPA ajois koulus 20 minaa. Yleensä oon siinä 5 vaille tai sen 15 minuuttia yli koulus. Nyt voi olla ylpee ittestään. No ei siinä meillä nyt alko sellane ihme diettipöperö kurssi koulussa.. ( itseasiassa en tiedä kurssin nimeä) mutta siellä siis käymme läpi terveellisiä vaihtoehtoja, erikoisruokavalioita tms. No joo sit tehtiin siel tunnilla esim. Gluteenitonta pullaa, omena-toscapiirakkaa, sitruunamuffinsseja, jauhelihapihvejä, makaroonilaatikkoa,leipää tms. Sillee mun mielestä ne ruuat ei oikeen poikennu erinlaiseksi mitenkään. Ihan samalta ne maistu ku normaalistikkin. Huhhuh sai kyl koulus syyä tnää.. Viel noine edellämainittujen lisäks koulun ruokalas oli tarjolla kanakeittoo, salaattii, leipää ja suklaakiisseliä.. Napa kyl huus hoosiannaa, ko oli niin täynnä ! Mut eipä köyhällä opiskelialla noita kaikkee oliskaa varaa syyä, ONNEKSI priimus ruokkii!

Illemmalla käytiin mussun kanssa finkinon superpäivii hyödyntäen leffassa. Käytiin kattoon toi texasin moottorisaha murhaaja 3D:nä. Toisaalta se leffa oli iha surkee mut toisaalta iha jees. Vaikutti niin teennäisen samalta mitä nykyaikana kaikki alkaa olemaan. (Teinileffaksi mä sitä sanon) Käykää vaan kattoo kyl iha jees leffa sillee mut ite jos nyt saisin päättää ni en kyllä menis kattoo uudestaan. Ei ollu sen arvone et oikeesti maksasin tosta 15€.. Mut superpäivät ja 7,50€


Hihi kuvassa mun uudet mintunvihreet housut jokka yks päivä kävin h&m:ltä ostaa. Oli niin söpöt ja maksovaan jotai 7€? Iha hauskat sillee ku en oo omistanu mitn erivärisii housui pitkää aikaa. 

Joo mut eipäs tälläkertaa sen enenpää oli semmone kuulumis postaus ! TSAO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩