perjantai 18. tammikuuta 2013

1701213

#FOOD #FRIENDS # CANDY # GOOD TIME
Hellurei! Keskiviikkona tuli käytyä taas ahkerasti koulussa. Huomaa kyllä et kun vaihtu luokka, ku on eri opettaja. Niin on paljon rennonpaa ja päästään se 2-3 tuntia aikasemmi koulusta pois mitä lukkari sanoo! Ja viel me tehtiin sillee höllisti et loppu viikko ke- pe oikeesti alkas klo 8:00 mut ope jousti hieman siks et ois ajois aina kaikki koulus ni nosti sit kouluuntulo aikoja 9:00.. Huhhuh YO pohjane amis, höllii.

No ei siinä illasta menin mun kaverille Jonnalle yökylää. Jonna teki meille iha sika hyvää pastaa ja chili jotai kastiketta siihe ! Oli muute nannaa. Must on ihana ku kaveri kokkaa jotai tai sit jos kaverin kaa kokataa yhes jotai se on jotai parhautta! No joo ilta kulu höpötellen kaikesta hauskasta jne. Sit Jonna harjas sen koiraasa varmaa 4 tuntii yhteesä, ko se raasu oli iha täynnä takkuja. Kute tost ekast kuvast huomaa kuinka paljo lattialla on karvoja ni huhhuh.. Ilta päätty joskus 3 aikaa yöllä ja tzekattii koneel viel muutama jakso mad cook sarjaa sit Jonna tais nukahtaa keskenkaiken ja löin sit koneen kii ja aloin itekki nukkuu. Oli tosi kiva ilta  , miii like!

Anteeksi tää kuvien vajaus, mut ei tullu otettua oikeen kuvia, ja laatukin on mitä on mut eikai se haittaa..? Hei ja niitä postaus ehdotuksia SAA laitella. Kuten joskus aikasemminki oon sanonu ni ihan rohkeesti vaan ! TSAO

3 kommenttia:

  1. tee postaus sun nuoruudesta? :)

    VastaaPoista
  2. Milloin aattelit tehdä sen "KAIKKI kynsilakkani" postauksen? :)

    VastaaPoista

COMMENTS ! ✩