perjantai 18. tammikuuta 2013

1801213

SWEET NOTHINGMenee hermot ku me koulus vaa kirjotetaa ja kirjotetaa.. Okei niin oppii parhaiten koska jos käytäs jossai heittimeltä läpi ne asiat ja sit saatas monisteena ni ei tosissaa kukaa jaksais kuunnella tai sit niinku vieläpä lukee niitä monisteita. Ehkä näin paras ja oikeeta tärkeetä asiaahan tuo on. Tän viikon aikana ollaan kirjotettu  esitelmiä eri olut panimoista suomessa esim hartwall, lapinkulta tms. Sit ollaan kirjotettu oluen historiaa, eri alalajeja. Sit ruettiin eilen käymään läpi siiderin historiaa, valmistus tavat. Sit tänää ruettiin käymää lonkeron historiaa ja valmistusmenetelmiä. Sit vaa onneks siivottiin luokkaa ! Ei tarvinnu paljoo tnää kirjottaa.


 Kultille lähetin kesken koulupäivän tommose söpistely jutun ! Tykkäs oikee paljo < 3


Tähän väliin on pakko tunkee whatsapp kuvaa, kun olin lähös koulus ni ryhmäkeskustelus Jonnan ja Riinan kaa jotain pelleiltiin niin selitin sit et tällä asusteella ja ilman lapasia tonne -24 celsiusasteen pakkaseen. ET JEBOU.

Eilen oli kyllä niin läppä. Olin murun luona yötä ja sit tunnin ajan katottiin Blue mountain statee ja sit How i met your mother sarjaa. Ni tytöt oli  laitellu whatsapp:is 192 viestii, PIKKUSENKO nauroin et tunnissa tytöt oli saanu noi paljo viestii ja ne oli käyny jopa sihkussa siinä välissä.Huuih tnää tääl Jyväskyläski on ollu jo pakkasta reippaammin.  -28 astetta oli aamulla ku mussu tarkisti tilanteen. Sit minä tyhmä jätin lapaset kämpille eile ja kiva jouduin sit kävelee - 24 asteen pakkasessa koulun jälkee ku en kehannu bussii maksaa ku aamul jo maksoin et pääsin mussun luota kouluu. Taaas jäi nii tipalle et skippasin sen vaihto bussin. Ku se 12 bussi on aina myöhäs just ku mä tartteen 33 vaihto bussii et pääsen koululle.

Illan suunnitelmissa ois tyttöjen kans oloo sekä Riinalle torrenttejen käytön opetusta sekä leffan katontaa! Kynsien lakkailuja tms. Ihanaa viikonloppua teillekkin sinne kaikille! TSAO 

2 kommenttia:

COMMENTS ! ✩