torstai 24. tammikuuta 2013

20012013

LAST DANCE
Lauantaina meillä oli luokkabailut Laten luona. Siel oli iha kivasti porukkaa, osaa en ees tuntenu ku ne oli laten jotai kämppiksen kavereita tms. Mut joo siitä illanmittaa tyypit joi jne. Sit miettii MÄ en juonu mitn. Okei olisin varmaa muutaman ostanu sinne. Mut rahatilanne on nii huono et ei ois pystyny ees yhtä ostaa. No okei ei aina tarte juuakkaa. Voi pitää hauskaa ihan muute ! Illan mittaan iski väsy. Kuten ekasta kuvasta huomaattekin! Hahah naurahin kun sain wazuppis tän kuvan seuraavana päivänä ku rakas Riina oli ottanu musta tollasii söpöi torkkumis kuvii. No joo ilta meni sit niin et joskus 1-2 aikaa porukka lähti baarii ja mä kömmin kämpille nukkuu. Hauskaa oli, en voi muuta sanoo!


"Opiskelija" ruokaa? Haha teki mieli ottaa tytöille wazuppiin kuva ja tännekki se sit pääty. Tää vaan on jotenki huvittava kuva näin "luokkabailujen" jälkeisenä päivänä. Näyttää et mulla ois joku mega rapula, ku sipsii, limsaa, ranskiksii ja nakkei !


Illemmast kävin matkiksel moikkaa muruu ku se tuli porukoittesa luota käymästä pois. Ihana oli käyä hetken aikaa pussailemassa murua. Mut sit siitä pitiki päästää irti et se kerkee bussiii. So säd.

Samalla kävin hakee junaliput perjantaita varten, ku oon menos taas pitkäst aikaa kajaanii käymää Riken luona ja porukoil sotkamos. Perjantaina ois luvas Riikan veljen 18-vuotis synttärit. Taitaa olla tulossa aika kivat bailut, siitä sit jos baarii !

Mut ei siinä viikonloppu takana ihanien ihmisten kanssa. Hauskaa vietetty 2 pv ILMAN baaria. Vaikka juotii punkkuu ei tartenu lähtee. Lauantaina en lähteny baarii toiste mukaa? Täst tää lähtee, eipähä mee turhii rahoi baarii ku ei kulekkaa siel millää tapaa ees selvinpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩