sunnuntai 17. helmikuuta 2013

08022013

#MENIKS TUNTEISIIN # SHAKER JYVÄSKYLÄ

Tosissaa oltiin perjantaina Reetan kanssa Shakerin "uusis" avajaisis. Koska siel oli remppaa. No ei siin 8 e makso sisää (okei aika kallis hinta siitä et pikkune baari/ vähä porukkaa jne.) Mut ei se hinta haitannu koska me ei Reetan kaa lähetty juomaan vaan iha muute vaa iltaa viettää ja ofc koska Uniikki tuli esiintyy ni pakkohan se oli lähtä.

Ilta suju oikeesti tosi kivasti mut sit saatiin meidän pöytään sellanen 5-8 hengen jätkälauma. Siis ne oli niiiiiiiin sekasin ja ne huus kokoajan. Sit laseja kokoaja meni rikki siinä ku ne jotai heilu. ÄRG. No vaihettiin Reetan kans sit siitä pöytää ja tarkkailtiin tilannetta ni pikkuhiljaa ne jätkät peräkanaa lenteli sit pihalle sieltä. Not bad.

Uniikki veti jotai 7 biisii kai? Sit oli ihana ku se veti kapasiteettiyksikön aikasii biisei. Oli niiiin helmi. Muutenki ku sillo kalajoenjuhannukses olin niin sika kännis siel et ehä mä muistanu siit keikast mitää. Muutaku oli muutama video tallenteena sielt keikalt. No sit muistan kyl ku siel kalajoel uniikki veti pari biisii timo pieni huijjauksen kanssa. Ni sillo oltii eturivis samin kaa hilluu. Mut se et uniikin omal keikal ei aikasemmi oo mitn muistikuvii ku nyt. JA oon aina halunnu uniikin keikalle ja nyt oli niin hyvä tilaisuus,koska tuol oli max. määrä lippui, pikku baari, vähä lössii. HÖLLIINami että toi oranssi juoma oli niiiiiiiiiiin hyvää.. Harmi vaa et en tiiä mitä se on ku sanoin vaa baarimikolle et tekee jonku makeen juoman ! Shakeris noi juomat on jo niin söpön näkösii et ei niitä kehtaa ees juua !  Esim shakerin ice tea, se on sellases pyörees maljas. Kannattaa muute ottaa sitä koska se on ihanan makusta. Mut ei kannata ottaa jos ette tykkää hirveen ällömakeesta. Sit kans mun suosikki tuolla on strawberry ivanov, sitä kyl saa muuallaki mut esim gigglin marlinis se tulee sellasee aika pieneen lasiin. Mut Shakeris se tulee tollaseen pitkään kapenevaan lasiin. Muutenki tollasist erikois laseist  on paljo kivempi juua mitä jostai perus drinkkilaseist. Muutenki nykyään tykkään juua enemmä drinkkejä ku perus kaljaa tai jotai karpalo lonkeroo. Ennen aina kajaanis / sotkamos ku olin baaris ni se oli aina perus et joku chevy tai bisse. Kyllä se mieli sit osaaki muuttua. Johtunee varmaan siitä et tääl on vähä halvempaa juua jotai drinkkei mitä kainuss.  En tiiä mut se vaan on mun mielipide !

Mitäs mieltä te ootte? Tykkäättekö te lukiat enemmän drinkeistä kuin perus pullo/ tölkki juomista tai shoteista tms?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩