sunnuntai 17. helmikuuta 2013

12022013

DRINKING FROM THE BOTTLE
 kuvassa ekana olvin export, hitto miten vaaleeta kaljaa

Tiistaina taas oli bissen maistelua luvassa. Koululle tuli meidän luokalle esittelee bissejä suomen panimoliiton joku tyyppi (en muista nimee) Kuiteskin maisteltiin 5 eriä bissee. En ottanu niiden nimiä ylös ollenkaan mut pullojen etiketin on hyväs muistis et jos tekis mieli ostaa just jotain noista ni osaisin ostaa. Mut YÄK, noi kaikki maistu NIIIIIIIIIN kamalalle et huhuh. Ainut ja paras oli olvin export. 

Kuvassa oikealla toisiks viimenen lasi (tummin kalja) oli 7,2 % bissee. Ihan jees kahvin/ suklaisen makune, mut jälkimaku mikä tosta jäi NI HYI, varmaa seuraavan tunnin ajan maistu niin kamalalle suussa et huhhuh. Ei noi tummat bisset oo oikei mulle just se ku se savuaromi /kahvi / muu puskee sielt läpi ni se ei enää maistu bisselle. mut muuten vaikka toi oli vahvaa bissee ni toisaalta se ei maistunu viinapitoiselle niin paljon mitä jotkut voimakkaat maistuu.

Mut ei siin sen kummempii, taas vähä tämmöstä koulu bloggailuu hieman. Mut musta on tosi kiva kertoilla et mitä me koulus tehää jne.

Sit ku nyt alkaa ne kouluihin haut, ni jos jotai kiinnostaa tarjoiliaks kouluttautuu ni sit täält voi sit käydä tsekkaa niit parhaimpii paloi / parhaimpia puolia mitä tarjoilian koulutukses / ammatis on !

Mut kertokaa toki jos haluutte tietää jotai lisää tai jotain muutakin ! TSAOOO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩