tiistai 5. helmikuuta 2013

31012013

HEPPAILUA

Touhu torstai, toivoa täynnä! Musta viel tulee niinjoku päivä joku runoilia ku tommosia keksin! 

Ei siinä torstai oli tosi kiva päivä ku olin kokoajan menossa joka paikkaa jne. Aamulla heräsin kullanluota ihanasti sen kaikusta. Sit siitä päivällä menin vaajakoskelle Riinalle. Sit siel oltii jonku aikaa ja lähettii tallille jossa Riina kävi hieromassa hevosen tai no ponin tai jonkun semmosen! Minä iha kauhuissani siellä niitä hevosia pelekäsin. 

Kuhan päästiin tallilta pois niin mentiin keskustaan subwayyn ja otettiin 15 cm namiskuukkeli leipäset ja käytiin coffaris juomas mocca jotku juomat. Ihanan makune oli pakko ostaa kyl toistekki. (sain next step messuilta sellasii kuponkei et 1,50e se juoma, vaik normaalisti 4,00e) Iha jees tarjous (Y)

Aika illasta taas sit oltiin menossa pää kolmantena jalkana Reetalle muuttoavuks. Ja ylempi kuva kertoo siitä kuinka kuletettiin 3:lla eri autolla Reetan kamoja laajavuoresta - viitaniemeen. Sit Riinan kaa oltiin niin ihania et purettiin Reetan apuna niitä kamoja kaappeihi ja laatikoihi. Sit koottiin sänky ja pedattiin se jne. Oltiin oikein ihania kavereita.

Huhhuh kyl illall uni maistu ku oli kipeenä tollasii määrii touhunnu. Tämmösii päivii lisää, ni JEBOU! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩