keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

20032013

HELLO AND GOODBYE

Vasemmalta oikealle: 
Cosmopolitan, Auringon nousu, White Lady, Dry Martini, Tom Collins, True blood

Henkilökohtasesti ite pitkistä drinkeistä eniten tykkäsin tuosta Tom Collinsista. Tosi yksinkertanen klassinen ja tunnettu juoma joka sisältää: 4 cl Giniä, sitruunamehua, sokerilientä ja soodaa. Toisin taas noista cocktaileista tykkäsin eniten white ladystä joka sisältää; 2 cl Gin, 2 cl Triple Sec, 2 cl Sitruunamehua. Tämäkin todella yksinkertainen mutta tosi pirteen makunen ja mielyttävä. 


 Vasemmalta oikealle:
California Dream, "kerma juoma", Red Devil, Tequila Sunrise, Britti, Corcovado, Gentle Ben, Singapore sliny

Henkilökohtasesti pitkistä drinkeistä paras oli toi sininen "Corcovado" joka sisältää: Tequilaa, Drambuieta ( scotch whisky), Blue curacao liköörii, ja sit sitruslimpparii. Sit cocktaileista paras oli toi kerma drinksu. Jonka nimestä kellään ei ollu tietoo, oli vaan ohje ja madis teki sen sit siitä. Ohjetta en muista oikein mut mitä muistelen niin siinä ois ollu tequilaa, kermaa ja kaakao likööriä ? Mut siis ah ! NIIN HYVÄÄ..


Joko vesi juolahti kielelle, ku kattoo noita drinkkejä?? 
Ootteko koskaan maistellu noista yllämainituista drinkeistä mitään??

2 kommenttia:

  1. Voii vitsit, voisit kyl postata nuista kaikista ohjeita. Siis niistä, mistä muistat.. Eka kerta raskauden aikana,kun tekee hiukan mieli alkoholia :D tai ei nyt niinkään sitä alkoholia, mut kaikkee ihania juomasekoituksia..nams..

    VastaaPoista
  2. hahah, täytyypä siis jotain ohjeita laitella täs lähiaikoina ! :))

    VastaaPoista

COMMENTS ! ✩