sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

14042013

PARTY HARD ! 

Juhlimista kajaanissa ! Koko päivä menikin ihan juhlien merkeissä. 

Lähdin perjantaina jklstä kohti kajaania. Perjantai menikin sitten kuskina ollessa terholle ja mintulle. Ajeltiinpa sit jotai yli 300 km. Hahha ei paha ollenkaan ja vielä automaatti autolla shieet oli eka niin paineita et osaanko mut siitä se sit lähti ja osasin! 

Lauantai aamusta meninkin sit kajaaniin ostelee kaverini Hennan vauvalle kaste lahjaa. Kastajaiset olivatkin siinä 2 aikaan päivällä ja ne meni oikein mukavasti. ( Aloitin viikkoa aikasemmin herkkulakon, joten en sit syöny siellä mitn herkkuja muutakuin voileipäkakkua muutaman palasen josta olen ylpeä) Kastajaisista oli selvitty ni lähettiin Riken kämpille valmistautuu iltaa varten otettiin kamat mukaan ja lähettiin kauppaan ostamaan kaljat ja mentiin Hennan kämpille siivoomaan. Siivottiin se läävä aika nopeesti Antin ja Riken kaa kunnes vieraita alko valumaan paikalle. Juhlittiin nimittäin riken 21- vuotis synttäreitä. Porukkaa tuolla synttäreillä oliki iha mukavasti ja siitä sit lähettiin taksilla keskustaan kohti onnelaa. Onnelaan päästiin Riken synttäri edulla (Rike + 10 muuta) ilmaseks sisää. Sit Rike sai pullon kuoharii ja vaahtiksii lahjaks ! Not Bad. 

Sunnuntaina EI OLOJA ! (Y) Tämä oli yllätys.. No lähin sit kajaanist takas kohti jkl illasta 5 aikaan. Olin niiin poikki ku pääsin kämpille et huhhuh.. Aamulla olikin sit jo meno ekaa pv työpaikalle (Y) Siitä sit lisää seuraavissa postauksissa. TSAO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩