maanantai 27. toukokuuta 2013

16052013

...This Is What It Feels Like...


LOVE !Tätä postausta ollaankin toivottu. Nyt vihdoin ja viimein saatiin otettua jotain parempaa kuvaa minusta ja tonista. Alettiin siis tonin kanssa seurustelemaan joulukuussa pitkän harkinnan jälkeen. Onneksi näin kävi! Meille tuli tossa 12.5 täyteen 5 kk ja olen niiiiiiin onnellinen siitä!  Se menee meillä niinku vähä et, vaikeuksien kautta voittoon.

Elikkäs molemmat asuu tällä hetkellä JKLssä mutta ollaan muutettu tänne opiskelemaan. Toni muutti muutama vuos aikasemmin tänne opiskelee. Toni on ollu meillä porukoilla Sotkamossa käymässä yhden kerran ja se oli hiihtolomalla. Ite oon käyny taas tonin porukoilla varmaa 5 kertaa koska sinne ei oo kun puolentoista tunnin ajomatka. Ollaankin nyt 1.6 lähössä pariks viikkoon mun porukoilla käymään. Siitä reissusta tulee jotain niin kivaa!

Jes muutama pv enää niin kullan kanssa nähdään! Se on ollu siel sen porukoilla nyt puoltoista viikkoo ni alkaa olemaan jo niin iksu että.. Ihana mennä nyt pitkäks aikaa sinne mun porukoille ja viettää siel laatu aikaa ku niin kauan ollu erossa toisesta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩