tiistai 11. kesäkuuta 2013

Daddy'S Diner

Käytiin siel Kuopion matkuksessa syömässä tommoses paikas ku Daddy's Diner.

Itse en henkilökohtaisesti menis uudestaan vaikkakin ruoka oli ihan jees. Hampurilaisen "sämpylät" olivat aivan mössöä (samaa miltä se näyttääkin, ei houkutteleva) Mausteet sisässä ei maistuneet millekkään.. harmi vaikutti listalla niin lupaavalta. No parasta ateriassa oli ranut ja majoneesi. Mutta kun  lautanen saapu pöytään niin ranutkin olivat ehtineet jo kylmetä. Kyllä ulkoisesti toi rafla näyttää toosi ihanalle ja tyyliltään hauskalle. Mutta pää-asiahan ois ku menee syömään niin pitäis siitä ruuasta eikä raflan ulkomuodosta.

Tässä pari arvostelua http://eat.fi/kuopio/daddys-diner1 sivulta:

"Ravintola näyttää ulospäin hauskalta ja lupaavalta. Tarjoilija mustine silmälasisankoineen sopii imagoon hyvin, tähän loppuukin positiiviset asiat. Tilasin perus burgerin ja pepsin. Täytyy sanoa, että hampurilainen oli täysi Chico's kopio, paitsi että siellä se osataan tehdä paremmin. En ymmärrä miksi tällainen paikka valmistaa täysin mielikuvituksettomia kopioita ja tekee sen vielä todella surkeasti. Tämä lienee kertoo paikan tasosta kaiken. En mene enää uudestaan. "

"Kallis ruuan tasoon nähden. En suosittele..."

"Aiempien arvioiden perusteella emme ihmeitä odottaneet. Tilasimme hampurilailsen ja pasta-annoksen. Lisäksi alkusalaatti. Salaattipöytä oli hintaisekseen (1,5 euroa) hyvä ja monipuolinen. Hampurilainen oli ok, tosin paremman saa halvemmalla vaikkapa mäkkäristä. Pasta-annoskin (carbonara) menee luokkaan OK. Ei varsinaisesti huono mutta hieman mauton ja suhteessa olisi saanut olla vähemmän pastaa ja enemmmän carbonaraa. Palvelu asiallista, "viileän" ystävällistä. Käyn varmaan toistekin muttei tästä suosikkipaikkaa tullut."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩