torstai 13. kesäkuuta 2013

ELAN SUT UUDESTAANHeipähei, oli tarkotus tulla jo aikasemmin tänne päivittelemään tätä mun tukkaa mut ei oo vaa sit saanu aikaseks ollenkaan. Joo siis tosissaa kävin Sotkamossa 3.6 parturissa ja sanoin parturille et leikkaa jotain uutta mut ei saa olla lyhyt. No se sit leikkas tollaseks et toiselta puolelta hiukset on lyhyet ja toiselta puolelta ne on sit vähä pidemmät. Yksin oikeen ei saa mitää parhaimmistoo olevii kuvii joten tää oma ottama kuva saa nyt tähän hätään riittää.. 

Tänään olikin kiva pv, kulta tuli yökylään ja mä kokkasin sit ihan ite alusta alkaen jauhenliharisottoo. Koska yleensä ku sitä on syöny ni se on ollu sitä pussi juttuu et pitää vaa jauhelihat heittää sekaa. No se onnistu täydellisesti. Tykkäsin tosipaljon ja mussukkaki näky tykkäävän. 

Jälkkäriks tein meille "kuningatar-jäädykettä" Elikkä pakaste vadelmia ja mustikoita, kuohukermaa, kananmunaa, sokeria. Helppoa ja hyvää. Ite en ollu tyytyväinen lopputulokseen, siitä puuttu jotain ja ehkä kaipas sokeriakin. Tää oli muutenkin tosi vähä sokerinen. Ohjeessa oli vaan 2 ruokalusikallista, joten tottakai mä sit sitä noudatin koska koskaan aikasemmi en oo jäädykettä tehny. Muuten oli tosi hyvää. Nyt ku mulla on toi "vuoka" millä tehään kuivakakkuja tms. koska  sain mummolasta, ku loyty yks ylimääränen. Niin aijon jatkossakin kyllä tehdä  erilaisia esm appelsiini-jäädykkeitä tms.


Anteeksi huono kuva, parempaa kännykällä ei saanu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩