sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Voisin olla kuin muut, Punastuu kun sä tuut..Päivä lähti käyntiin vast kunnolla kuhan pääsin salille. Nyt on taas jotai motivaation puutetta ilmassa ku en vaan saa aikaseks lähettyy salille vaikka oikeesti aikaa olis vaikka muille jakaa. Se et nyt ku en oo hankkinu bussikorttii kesäkuuks, ni syö aika paljon ku joudun menee keskustaa pyöräl, sit salille ja takas pyörällä kämpille. No ei se muu auta ku niskast kii ja menoks. Sainki aikaa salil tosi paljo enimmäksee tein jalkoja ja keskivartaloo. Poikkesin senverran mun saliohjelmasta etten tehny käsille/ yläkropalle niin paljoo. Mut todellaki tehokasta oli ku viel nostin painojaki tosimones laittees. Kyl tulosta pitäs alkaa näkyy sen myötä ku kävis salilla. 
Illemmasta olinki sit Riinan kaa, käytii vahtii riinan tuttava perheen koirii ja lenkittää niitä. Sekä käytii sit shoppailee ja mukaan tarttu molemmille semmoset aivan upeet mekot. (pitää myöhemmin laitella kuvaa.) Huh en malta oottaa et pääsis käyttää niit ! TSAO

2 kommenttia:

 1. toi motivaation puute on mulleki tosi tuttu juttu :D mut eipä siin auta muu kun vaa ottaa niskasta kii ja lähtee väkisin!

  sulla on hirmu kivat hiukset :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo totta se kyl :D No onneks täs rupeen sitä kirimään kokoajan :3

   Poista

COMMENTS ! ✩