keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Onhan päivä vielä huomennakin..Äh juhannus suunnitelmat pilalla.. Vuoden ajan oon himoinnu pääseväni taas kalajoelle viettämään kavereideni kanssa juhannusta. Mutta kuinkas käykään, kaverit Jklstä kertoo menevänsä Himoksen juhannukseen koska se on lähempänä ja ei mee niin kauaa ajaessa + bensoihin. Okei mä oon messissä ihan 100% mutta seuraava ongelma tulee vastaan.. RAHA, ei se puussa kasva joten ei sitä multakaan lompakosta löydy.

Harmi tän kesän muutki festarit on mun kohalta yliviivattu, koska samana viikonloppuna kun järjestetään pipe-festit ja summer sound. Niin oon hoitamassa  kaverin koiria, kun heidän perhe lähtee viikoksi ulkomaille. Myös weekendiin höllis kullan kanssa lähtee mut jos kaikki ennakkoliput on myyty ennen sitä ku hommaisin ne ja myös jos hotellit buukattu täyteen, niin eipä taida sinnekkään sit päästä.

No onneks kulta keksi hyvän idean et lähettäis sen porukoille viikonlopuks. Säästyis rahat ja siitä ettei tartteis kärsii mega krapulaa festien jäliltä. Nyt sit vaan onnistunutta viikonloppua odotellessa. Ompahan pitkästä aikaa erikoisempi "juhlapyhä". Nykyään aina tulee juhlittua kaikenmaaliman "juhlapyhät" Niin sama siihen jo alkaa tehdä jotain poikkeusta ja hieman aikuistua. No ei vaineskaan, tilanne on nyt mikä on ja se harmittaa suunnattomasti.. Se odotus mitä on oottanu onkin ollu kaikki tyhjän kanssa, mua ärsyttää NIIIIN paljon.

Pitäkää oikein railakas juhannus ja juhlikaa munkin puolesta ! TSAO

6 kommenttia:

 1. Itsekkään en lähde minnekkää kalajoen juhannukseen yms. Juhannus menee ihan mökillä ollessa, kalastellaan ja grillaillaan. Siitä on hyvä viikonloppu tehty! ;)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellaki, välillä on hyvä vaan istua paikalleen ja olla vaan eikä rellestää ja aina olla menossa joka paikkaan :DD (Y)

   Poista
  2. Heitin sua haasteella, saa tehdä mut ei oo pakko hei! ♥ http://mella-lili.blogspot.fi/2013/06/i-love-summer-haaste-kuka-olen.html
   xoxo Mella

   Poista
 2. hyvää juhannusta sullekkin, mitä ikinä sit teetkään:-) ja wou, teet tosiaan aika hienoja kynsiä, voi kun itekki osais!! ♥

  http://o-something.blogspot.fi/
  käy kurkkaamassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kun itsekkin tietäs mitä loppujenlopuks tehdäänkään :) Luultavasti vaan otetaan poikaystävän kanssa rennosti ja nautitaan hyvistä ilmoista :)
   Voi kiitos, vielä kun sen inspiksen sais nyt päälle, onhan tässä pikku tovi vierähtänykkin niiden tekemisestä !

   Poista

COMMENTS ! ✩