keskiviikko 6. marraskuuta 2013

BLOGISSA TEHDÄÄN PIKAISTA PARANNUSTA***

Heippa hei aattelin nyt tänne sit tulla kertomaan minkälaisia muutoksen tuulia blogin puolella oikein tullaan näkemään. Elikkäs aloitetaan siitä että mulla oli jotain lähemmäs 400 blogikirjotusta täällä ja enkä tosissaan ois jaksanu niitä kaikkia rueta korjaamaan ja kuvia suurentelemaan. Joten ei muutakun rankalla kädellä poistamaan KAIKKI vanhat postaukset. Loppujenlopuks kaduttaa kuvien kannalta että poistin, mutta ei se haittaa. Mulla on onneks melkein kaikki kuvat tallella koneella / tikuilla. Tottakai onhan siinä kirjotuksellisesti tunnearvoa, mutta voi voi tehty mikä tehty. Tällähetkellä blogista vielä löytyy parisensataa kirjoitusta, mutta tässä päivän mittaan raikkaan ne ja kirjotan hieman uusiksi ja parantelen kuvien koot yms. Blogin ulkoasuunkin vielä on luvassa lisää muutoksia joten, no hätä et jäis tän näköiseksi. Uus bannerikin pitäs kehitellä mutta kuka sitä jaksaa heti kaikkee rueta muokkaamaan jne. Varsinkin kun käsissäsi on miniläppäri ja kaikki pitäis toteuttaa sillä..

Jos teillä lukijoilla ois jotain ideoita niin heittäkää niitä koska ois todella kiva saada tää blogi minun laiseksi mutta myös lukijoiden näköiseksi ja toimivaksi. 

1 kommentti:

  1. Mua häiritsee kun sun kirjotuksissa on tosi paljon typoja :D Että oikolue tekstit ennen julkasemista,ois kiva :) Kun tulee semmonen fiilis että vaan äkkiä sutaset jotain tekstiä vaan..
    Muuten tykkään lukea ja seurailla sun blogia :)

    VastaaPoista

COMMENTS ! ✩