maanantai 25. marraskuuta 2013

EBAY SHOPPING DAY

Iloista maanantaita kaikille ! Päivähän lähti oikein reippaasti käyntiin kun myöhästyin tunnin koulusta ja missasin luokanvalvojan tunnin. No sen jälkeen tiedossa oli liikuntaa ja oisi pitänyt mennä erikoululle pelaamaan sulkapalloa. Ovelana meninkin oman koulun salille muutaman muun luokkalaiseni kanssa ja liikuntatunnit korvaantuivat sillä. Koulusta päästyä käveltiin luokkalaiseni kanssa keskustaan kirppareita kiertämään ja sieltä nappasin itselleni uuden ruskean leopardi pipon, ruskean O.N.E nahkarannekkeellisen kellon ja muutaman paidan. Kotiin päästyäni ovella odottikin iloinen yllätys..


TADAAA, tilaukseni oli saapunut. En ois uskonu että vielä paketti tulisi mutta kyllä, niin se vain tuli. Elikkäs tilasin tossa muutama viikko takaperin ebay:stä irtoripsiä kolme pakettia, jossa kaikissa oli 10 paria / per paketti. Huomasin että muutamat muutkin bloggarit ovat tilanneet irtoripsensä juuri tämän kyseisen myyjän kautta josta itsekkin sitten tilasin. Itse kyllä voin vilpittömästi suositella tilaamaan tämän myyjän kautta. Koska viesteihin vastaus oli todella nopeaa sekä postitus oli todella nopea. Tottakai ilman postikuluja tämä lähettäjä lähetti sitten ripset eteenpäin. Pari päivää tässä oon miettiny et haluaisin tilata vaikka ja mitä ebay:stä. Mutta ku ei oikein hirveesti ois varaa tilailla.

Tilaamani ripset löytyvät täältä: EYELASHES ( löytyy älyttömän paljon vaihtoehtoja)

PLUSSAA +
- Free shipping
- Nopeus
- Ripsien laatu
- Oikein halpa hinta !

MIINUSTA -
- Paketit olivat matkan aikana kärsineet
- Paketeissa ei mukana liimaa
- Ripset ovat aika saman tyyliset vaikka ovatkin eri "numeroilla" ( Tarkoitus oli siis tilata yhdet ripset hieman tuuhemmat, kuin kaksi muuta pakettia)

Ei muutakun vaan nyt nettishoppailemaan ja tuhlailemaan  ! TSAO

4 kommenttia:

 1. Hei pistä kuvaa tänne ku sulla on nuo päässä, oon monesti miettiny et ois kiva tilaa just noita tolta myyjältä mut en oo nähny noita kenenkää päässä.:D Ja mielipiteet noista!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo määpä pistelen täs joku päivä kuvaa, muutenki ois tarkotus vähä päivitellä fb profiilii jne ni siinä samalla sit varmaa ;3

   Poista
 2. hei oisko sulla kuvia näiden ripsien kanssa enää missään? :3

  VastaaPoista

COMMENTS ! ✩