tiistai 19. marraskuuta 2013

Kiss me hard befoire you go Summertime sadnessHeippas, en ookkaan taas sit hetkeen kirjotellukkaan. Vaikkakin tuli edellisessä postauksessa puhuttua siitä inspiksen nostamisesta. En tiiä sit mikä siihen oikein vaikuttaa mutta, luulisin tän ajanpuutteen tai sen että kun on niin väsynyt ja ei vaan jaksa enää tehä mitään. Salillakaan ei ole tullu käytyä hetkeen.. Huhhuh maksaa 60 € salista jolla ei ole käynyt varmaan 8 vk. Ehkä olis aika rueta sielläkin käymään taas pikkuhiljaa. Mutta mitenpäs menet sun unirytmit on iha sekasi ja ei vaan jaksais just sen takia ku sä oot niin väsyny. Ei se vaan niin mee sinne ois PAKKO mennä koska emmä saa laihutettua itteeni tommosella et maleksin vaan kämpillä ja hengailen kavereideni kanssa. Tartteen sen patistajan joka lähtis mun kanssa sinne salille ja olis mulle että NYT on pakko mennä, vaikka ei huvittas ja väsyttäs niin ettei jaksais. Onneks nyt tulevan vuoden alusta kaverini Riina saa vaihettua salinsa keskustaan samalle salille mun kanssa, niin saan sen kaverin sinne salille, koska oha se kivempi kulkee samalla salilla jonkun kanssa et vaikka just ryhmäliikuntatunneille. Lenkilläkin voisin toisinaan alkaa kulkee mutta ku siitäki puuttuu se joku, kaveri jonka kanssa kulkea. Vaikkakin on ihana juosta / hölkätä ja kuunnella inspiroitavaa musaa ja antaa mennä. Äh toisinaan ajattelen et mitä ihmettä mä ees valitan ku ei tuu käytyä. Itestähän sen vaan pitäs lähtee ja oikeesti mennä sinne salille ja toteuttaa ne toiveet !

Jos teillä lukijoilla ois ideoita miten saisin sitä inspiraatiota ja univajetta pois niin AUTTAKAA mua. Ois niin ihana saaha se pirtee janita takas joka jaksaa mennä sinne salille ja reenata ahkerasti.

2 kommenttia:

 1. Ihania kynsiä! Mä kans tykkään silloin tällöin oikein panostaa kynsien laittoon ja laittaa just kaikkea ihanaa! :)
  Tuo risti idea on aika kiva! Ja kivan oloinen myös tää sun blogi ja oot tosi kaunis! Ihanan pirteät värit ja tuo banneri jo kertoo hyvin mitä blogi sisältää. Pitää jäädä seurailemaan ja lukemaan loputkin ;)
  Mä kans kirjoittelen blogia, käyhän tsekkaamassa! -->

  http://roaringwiththewind.blogspot.fi/

  ROAR! <3 Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ei ihanaa kiitos :)) Joo se on semmonen vähä ns. "harrastus" Siinä ohilla kunhan vain kerkeää ! Tottakai tervetuloa mukaan :)

   Poista

COMMENTS ! ✩