keskiviikko 18. joulukuuta 2013

DEAR SANTA

Heippatirallaa, kuten aikaisemmassa postauksessa jo mainitsinkin niin luvassa olisi joulun toivelistaa. Olin jo syksyllä ostamassa itselleni tablettia, mutta sekin jäi pelkäksi haaveeksi koska en raskinutkaan omilla rahoilla sitä mennä ostamaan. No näinpä joulunalla sit porukat vihjas asiasta et no miten on jos ne ostaa sit mulle sen. Minä toki tuumasin että tottakai, hyvä idea. No nyt loppujenlopuks mää sit en tiiä mimmottee sieltä on tulossa mutta toive oli et mahd. uusi, 2 x kameraa, iso muisti, anroid käyttiksellä. Eikä se nyt niin väliks oo vaikka paketista paljastuiski tabletti jossa olisi vain 1 kamera. Kuhan sieltä tulee se tabletti ni kaikki on hyvin, no ei vaineskaan. Olis todella helpompaa kun saisin sen tabletin niin kotona sit vois sillä aina olla koska kännykällä on joskus aika turhauttavaa surffailla. (koska siis oma koneenihan on vähän sökönä, sekä sain lainaan koneen ja onnistuin jotenkin senkin  paskomaan).


Elikkäs jos siis järjestyksessä lähdetään niin tabletti taitaa olla se ykkös vaihtoehto lahjoista.

Kovana kakkosena perässä tulee Tangle teazer (tottakai vaatimuksena että täytyy olla PINKKI väriltään) ja siinä kylkiäisenä hiustuote -paketti joka sisältäisi shampoon ,hoitoaineen, öljyn tms - pidennyksiä varten.

Pyysin myöskin porukoilta lahjaksi uutta hajuvettä ja kappas mulla itseasiassa on aikasemmin ollukkin kuvanmukaista bruno bananin -hajuvettä. Valitettavaa vain että se pääsi loppumaan mutta ei hätää, kohta on taas uusi tilalla.

Talvella on vaan jotenkin niin ihana töpsytellä pyyhepäällä kämpillä mutta pelkkä perus pyyhe ei oo oikein mitenkään mukava, niin toiveena olisi saada jonkinmoinen kylpypyyhe mieluusti pinkki väriltään.

Muita toiveita onkin sit ollu mm. OBH:n vedenkeitin koska aattelin nyt alkaa kerää kaikki pien kodinkoneet mustaa OBH Nordicaa. Oon kans puhunu muutamaan otteeseen tarvitsevani puhelimeen isompaa muistikorttia, ja juuri sen takia että nää on vaan niin pirun kalliita ja ite ei millään raskis ostaa. Perus lahjakortit aina on tervetulleita ja rahallahan sit saa aina sen oman halutun lahjan jne. Ofc jouluna täytyy saada suklaata ja sitä toivoisinkin saavani paljon että voi tuoda kämpillekki asti ja pistää säästön. Ei oo hirveesti mitää muita toiveita, tottakai haluta saa aina kaikkee mut kohtuus kaikessa. Emmä nyt rupeis pyytelee kaikenmaailman ulkomaanmatkoja jne. Koska mulle riittää periaatteessa seki et saa olla lomalla ja rauhtottua hetkeks ja saa jotain pientä lahjan tynkää.

Mitenkäs teillä, millaisia joulutoiveita teiltä löytyy? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩