lauantai 7. joulukuuta 2013

RAPUNZEL OF SWEDEN


Heipähei, taas pitkästä aikaa. Olin miettinyt jo kauan aikaa että tilaisin joku päivä hiustenpidennykset. Mutta en ollu saanu aikaseksi tilailla mitään hiuksia mistään. Eräs kaverini samaan aikaan tilaili hiukset ja no mullehhan tuli hirveä himo saada itsellekkin tukkaa päähän. Minäpä päätin varata hieman aikaa tutustuaakseni eri nettisivuihin tms. Monet kaverit ovat tilanneet rapunzelistä. Jokseenkin kaikki kaverit ketkä ovat tilanneet hiuksia jostain, on tilannut juuri samaisesta paikasta. Kehuja olin kuullut nopeasta toimituksesta ja hiusten laadusta.

No päätinpä sitten tuossa kaksiviikkoa takaperin sunnuntaina tilata Rapunzelofsweden:stä mustat 50 cm clip-on hiustenpidennykset. Paketti saapui keskiviikkona päivällä (toimitus siis kesti sen su-ke). Innolla odotin koko sen alkuviikon että TOIVOTTAVASTI hiukset tulisi jo keskiviikkona koska olimme menossa Jyväskylän Gigglin Marliniin kämppikseni kanssa katsomaan Mikael Gabrielin keikkaa. Jos joku olisi ollut kärpäsenä katossa katsomassa kun avasin pakettia, niin olisi ollut varmaan ihan huvittava näky kun istun lattialla repimässä sitä pakettia kuin pikkulapsi jouluna. Ei mennyt edes kauaa avaamisesta kun laitoin hiukset päähän ja laitoin kaverille kuvaa, että nyt ne on saapunu ja ei menny edes kuin pari vaivaista päivää. Paketti sisältää:


RAPUNZELIN CLIP-ON PIDENNYKSET
Koko setti on aitoa hiustenpidennystä, jota voi suoristaa, kihartaa ja muotoilla juuri niin kuin itse haluaa. Kiinnitys sujuu helposti avaamalla ja sulkemalla klipsi.
SISÄLTÄÄ 110 grammaa hiusta jaettuna 7 osaan jotka ovat valmiita käytettäviksi, missä klipsit on jo ommeltu kiinni hiuksiin. Osiot ovat suunniteltu niin että ne antavat vaihtelua ja sopivat juuri sinun kampaukseen.
TUOTTEEN YKSITYSKOHDAT 1 kpl 20 cm leveä osa neljällä klipsillä, 2 kpl 15 cm osaa kolmella klipsillä, 2 kpl 10 cm osaa kahdella klipsillä ja 2 kpl 5 cm osaa yhdellä klipsillä.

Hiukset löydät täältä : 50 cm mustat aidot clip-on pidennykset

Tilausta tehdessäni ja maksuvaiheessa ollessani, huomasin että tilauksella on ilmainen toimitus ja saan hiusten mukana yllätyslahjan. Yllätyslahjana sain siis irtoripset. Minulla ei ollut yhtään minkäänlaista hajua mitä sieltä mahtaisi tulla, mutta kunnes sain paketin kotiin. Hieman hymähdin ja kerroin kaverilleni että sain paketista ripset. Jos olette lukeneet edellisen postauksen niin siinä kerron tilanneeni ebaystä 30 kpl irtoripsiä. No ei siinä ripset menivät hyvään tarkoitukseen kämppikselleni illaksi, nimittäin ne olivat minun käyttööni hieman liian "ohuet", ei niin tuuheat ja lyhyet. Laitoin kämppiksen silmiin ripset kiinni ja ne näyttivät niin luonnollisilta. Ja olivat oikein nätin näköiset. (Sopii mielestäni juuri aloittelijoille ja päivittäiseen käyttöön). Samoin niiden laittaminen oli todella helppoa. Liimasta sen verran joka tuli ripsien mukana, osoittautui ihan kohtalaisen hyväksi.

Ripset löydät täältä : cool-silmäripsipakkaus


(kuva linkkiä en saanut toimimaan joten : www.rapunzelofsweden.fi/ )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩