tiistai 28. tammikuuta 2014

LAST WEEKEND

Viikonloppu selätetty ja postausta tulee perässä. Oikeestaan mulla oli todella hauska viikonloppu kaikkineen kommelluksineen. Perjantainahan pääsin jo aikaisin aamusta pois koulusta ja aikalailla menin suoraan kämpille. Mulla oli hirveä tekemisen puute, koska odottelin kämppistäni saapuvan koulusta. Joten aloimpa sit siivoomaan ihan urakalla. Imuroin, moppasin, vein vanhat lehdet & roskat, vein petivaatteet & tyynyt & muut nalluskat ulos tuulettumaan, samoin myös kaikki matot. Pihalla oli juuri sopiva pakkanen että tuulettu kaikki tosi hyvin. Kämppis tuli koulusta hieman ennen neljää, koska neljältä meillä oli lääkäriaika Rasse kanille.

Tosissaan Rassehan on asunut meillä jo puolisenvuotta ja kanillahan on ikää sen 6 vuotta. Rasse periaatteessa on meillä hoidokkina koska entisessä kodissaan se oli niin masentunut koska ei koskaan päässyt ulkoilemaan häkistään. Tänne muutettuaan, kanissa huomattiin piirteitä jotka rupesi ärsyttämään. Rasse merkkaili joka paikkaa ja osoitti mieltään että hän on paikan pomo, no pääsimme ajatukseen siitä että hänet on kastroitava. Niinpä varattiin kanille leikkaus aika ja sinneppä sitten mentiin. Leikkaus meni todella hyvin, vaikka pelättiin että sinne se Rasse olisi leikkauspöydälle jäänyt, mutta ei pupu oli todella sinnikäs ja jakso tämän pienen koettelemuksen.

Lääkäristä päästyämme menin suikuun ja rupesin laittaantumaan iltaa varten. Olin illalla menossa kaveriporukalla Bar Brahan, UV- bileisiin. Menin ystäväni luokse aloittelemaan ja siitä sitten lähdettiin 12 aikaan yöllä baariin. Sisään baariin makso 5e ja narikka 2,5e joten not bad. Mutta kyllä se loppuunsa ärsytti jälkeenpäin että makso noin paljon ja lähin sit sieltä baarista aika aikasin koska lähin kämpille bussilla joka meni 2 aikaan yöllä. Kiitos JKL liikenne.


 1. Hieman ränsistyneet kynnet jotka tarvitsivat siivouksen jälkeen uuden lakkailun 2. Parasta siivous musaa 3. Muisto weekend festivaaleista muistuttamassa että täytyy vetää täysiä 4. Mitä tästä edes voit sanoa, muutakuin sen että joskus olin ahkera


1. Rasse odottaa leikkaukseen pääsyä 2. Opiskelija budjettiin sopivaa leipää (ei ollut ainakaan hinnalla pilattua) 3. Se tunne kun on löytänyt hyvän sarjan, et vaan voi lopettaa sen katsomista (suosittelen katsomaan juuri tuota samaista sarjaa : "misfits") 4. Perjantai illan ootd


Vihdoin maanantaina h&m:ltä tilaamani pinkki suihkuverho saapui. Paketin olisi pitänyt olla jo torstaina tai perjantaina perillä, mutta jostain kumman syystä pakettia ei ollu vain tullu. No ei huolta nyt se on täällä ja se on täydellinen. Verho oli alennuksessa joten sen takia se oli pakko saada, yrittäny hetken ettiä täysin pinkkiä verhoa mutta mistään sitä ei vaan sattunu löytymään. No kaveri mainihti että nyt ois h&m:llä et saa ilmaset postikulut kun tilaa. Niin verhosta todellakaan ei paljoa tarvinnut maksaa. Kuvassa verho ei näytä yhtään sen väriseltä miltä sen pitäisi näyttää. Mutta noh illasta kuvaaminen ei ole mikään paras vaihtoehto. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩