maanantai 20. tammikuuta 2014

LIUKASTA LUISTELUA


Sunnuntai koostui aikapitkälti löysäilystä ja urheilusta. Aamulla heräsin siihen kun kämppis huuteli oven takaa että olenko hereillä ja kyseli lähtemään luistelemaan yhdessä yhteisen kaverimme kanssa. Noo tokasin vaan että tottakai, koska oon oottanu milloin pääsisin testaamaan uusia luistimiani. Tai no uusia ja uusia.. Ostinhan minä ne jo joskus syyskuussa kun porukat olivat käymässä jyväskylässä niin samaan aikaan ne ostivat samanlaiset luistimet pikkusiskollenikin. Eikä mua haittaa että mun luistimet eivät ole mitkään kaunokit, vaan tokmannilta ostetut jotkut auroraluistimet jotka maksoivat vaivaiset 10 euroa. En kyllä vaan sit tiiä onko noi ihan valmiissa käyttökunnossa koska niitä ei oo mitenkään teroitettu tai mitään mutta ihan hyvin ne luisti.

No koko luistelureissuhan oli kaamea sattumuksien satureissu, koska meillä oli monta vaihtoehtoa minne mennä ja päädyttiin että menemme kuokkalan koulun pihaan tsekkaamaan koulun jää. Otettiin meidän lemmikki kani Rasse mukaan ulkoilemaan. No se jäähän oli aivan kaameassa kunnossa, täynnä ihmeellisiä lohkareita ja monttuja. Rasse oikein iloisesti siinä jäällä koitti luistella, hupaisa näky kylläkin kun lemmikki kani koittaa jäällä sutia. Mutta näytti ainakin tykkäävan kun vielä uudestaankin halusi jäälle mennä.  Siitä suunnattiin sitten bussipysäkille odottamaan bussia, kunnes huomasin että bussikorttia ei ollut matkassa, noo meidän kaveri lähti sitten meidän kämpille vessaan ja samalla hakemaa sen mun kortin ja palasi takaisin pysäkille kunnes kämppikseni tokaisi että hän lähtee takasin kämpille että kania varmaan paleltaa kun se vaan tärisi kokoajan. Noo suunnattiin sitten kaverini kanssa kahdestaan luistelemaan, oli ihan sikamukavaa vaikkakin oli jokapaikka jo sen odottelun tms. takia jäässä. Suunnattiin takaisin kämpille luisteltuamme koska olimme aivan jääkalikkoina molemmat. Mukava ensimmäinen luistelukokemus takana ja todellakin nyt tulevalla viikolla aijon mennä uudestaan ehkäpä erijäälle mutta kuitenkin.

Kämpillä kerkesin senverran pyörähtää että kävin tekemässä aivan taivaallista seitä. Käytin 400 g seitä palasina. 1/2 dl kermaa, tomaattimurskaa, viipaloituja tuore tomaatteja 3 kpl, 2 keskikokoista punasipulia. Pinnalle jalopenoja sekä pippuria mausteena. Uunissa n. 30 min, 225 asteessa. Hotkaisin sitten suihini yhden palaisen sitä seitä ja lähdin salille Riinan kanssa tekemään jalkareeniä. Salilla oltiin jokunen puoltoista tuntia, kellokin alko olla jo puol kymmenen kun pääsin kämpille. Ei muutakun sitte suihkunkautta melkeenpä heti vaan nukkumaan. Vaikkakin eihän se uni ihan heti tullutkaan kun kämppiksen kanssa jäätiin sit suustamme kiinni ja kello alko näyttää jo melkeen yks yöllä. Mut onneks aamusta ei pitäny herätä kun vasta yhdeksän aikoihin koululle. Ei siinä mukava päivä takana ja kyllä jalat on tän päivän huutanu hoosiannaa. Alankin tästä rueta valmistautumaan salille, ja tänään luvassa olisikin keskivartalo reeniä. Että ei muutakon kimpsut ja kampsut kasaan se on TSAO.

1 kommentti:

  1. Haastan sut (:
    http://picblogbyanna.blogspot.fi/2014/01/moi-mut-haastoi-hensku.html

    VastaaPoista

COMMENTS ! ✩