lauantai 15. helmikuuta 2014

7 DAYS

Kuvakollaaseja luvassa viimeviikostani, koska en oo kerinny postailemaan minään päivänä erikseen mitään. En oo päässy koneelle laittamaan kuvia ja tolla tabletilla postaaminen ei oikeen jotenkin onnistu. Kun yrittää laittaa kuvia postauksiin niin se herjaa että kuva viottunut. Pitäs vissiin tutkia asiaa että mikä siinä on vikana, koska sillä ois niin kätevä matkallakin julkaista postauksia. 

Onko jollain muilla samankaltaisia ongelmia? 


1. Viimeviikon torstaiyönä rakas kaverini Riikka tuli Jyväskylään viikonlopuksi käymään 2. Perjantaina pidettiin bileet ja lähdettiin JKL yöelämään, käytiin kiertää Passion, Katse ja Escape 3. Sunnuntaina matkalla kohti Kajaania muutamaksi päiväksi 4. Sotkamossa järvenjäällä lumilinna jonka pikkusiskoni, isäni ja ukkini oli rakentanut ukkini rantamökin järvenjäälle

Viikonloppu oli jotain huikeeta, perjantaina käytiin baareilemassa. Lauantaina kärsittiin hirveetä rapulaa ja syötiin hirveesti mättöö. Illasta lauantaina käytiin kaverini Reetan luona saunomassa ja uimassa kun hänen kerrostaloyhtiöstä löytyy uima-allas. Illan kruunas ku päästiin vielä käymään saunomisen jälkeen mäkissä syömässä. (9vk kestänyt mäkki /heselakko on päättynyt) Sunnuntaina lähdettiin ajamaan Kajaania kohti ja pysähdyttiin matkalla soppailemaan Kuopiossa matkukseen. Illalla kajaanissa ajeltiin Riikan pikkuveljen kanssa bilistä ja muisteltiin vanhoja aikoja. Voi että oli mukavaa parivuotta sitten.


1. Kello 6.20 huomenta, junassa torstaina matkalla takaisin Jyväskylään 2. Parasta matkamusaa soundcloud:ista  (seuratkaa mua siellä nim. Jnitaqq) 3. Armin van Buurenin keikkalippujen voitto keskiviikkona (HUIPPUA) 4. Sain kaverilta muutaman vaapaalippu NPG:n yökerhoihin (Jos joku Jyväskyläläinen tarttee niin ottaa yhteyttä, mielelläni annan noita koska noita on niin paljon)

On vähä suru puserossa kun joutui lähtemään ja kun tietää että pääsee vasta 1-2 kk päästä käymään taas kajaani- sotkamo akselilla. No mutta kohta alkaa se työssäoppiminen ja toivotaan että se menisi todella nopeasti koska sit ois jo kunnolla kevät ja valmistuis. Mahtavaa ees ajatella että kohta valmistuu taas.


1. Kirjolohen mätiä (HYI) 2. Sokerista, voista ja ananasmehusta karamellikastike letulle ja liekitys konjakilla ja cointreaulla 3. Blineille seuralaiseksi vatitarjoiluna kirjolohen mätiä, smetanaa ja pilkottua sipulia 4. Pienenpieni baaripiste asiakkaille, jotka tilaavat joitain opettajan sanomia drinkkejä

Tostaina koulu alkokin vasta 12.30 joten hyvin aamujunalla kerkesin kouluun ja meillä oli luvassa taas ruuanlaittoa. Alkuruokana syötiin blinejä, jotka toisaalta ei maistunu miltäänmuulta kun rasvalta, hieman letulta ja ehkä vähän jotenkin kalamaiselta. Siihen päälle oli tarkoitus laittaa sitä mätiä mutta ite laitoin sen sivuun ja maistoin ihan yhden pienen mätipalleron. Hyi maistui niin hirveelle että eipä kyllä tarte toisten maistella. No joo pääruokana meillä oli sitten härän ulko tai sisäfileetä, lohkoperunoita ja lisäkkeenä salaatti. Jälkiruokana karamellisoituja ja liekitettyjä lettuja (Crepês Suzetten) Ne oli jotain niiin hyviä mutta tosi rasvasia ja sokeripitoisia. Alko viimesillä haukkasuilla olemaan tosi ällö olo, mutta noh kerrankos sitä saa tommosia herkkuja ni pitihän sitä syödä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩