maanantai 21. huhtikuuta 2014

ARMIN VAN BUUREN ONLY INTENSE HELSINKI


 Huhheijjakkaa kuinka kauan siitä onkaan ku oon päässy kirjottaa ja postaamaan. Semmonen pari kuukautta on aika pitkä aika. Juttua riittäs vaikka minkälaista, mutta eiköhän siitä selvitä pikkuhiljaa postailemalla. Ensimmäisenä mulla on ollu rästissä tää Armin Van Buurenin keikka reissu jonka voitin Gigantin arvonnasta. Reissuun kuului 2lle henkilölle matkat / hotelli sekä keikkaliput.

22.2 Hypättiin Riinan kaa aamulla 10.00 aikaan junaan Jyväskylästä, kohti Helsinkiä. Junamatka fiilisteltiinkin sit Arminia aika ahkerasti. Perillä helsingissä oltiin joskus ennen 14.00. Riina lähti heti metrolle ja sieltä suuntas kaverinsa synttäreitä juhlistamaan tankotanssi tunnille. Joten minä sit tapasin omia helsinkiläisiä kavereita. Helsingissä asuva kaverini Pasi veikin sit tapaamaan sen omia kavereitaan punavuoreen jossa vietettiin jokunen tovi, kunnes suunnattiin takas keskustaan. Joskus viiden aikaan sit menin takas juna-asemalle jossa Riina jo kuumeisena odottikin että päästään pasilaan meidän hotellille. Hotellilla buukattiin itsemme sisään ja rynnätiin suoraan hotellihuoneeseen avaamaan siiderit.


Eihän me siellä huoneessa keritty kauaa olemaan, koska meille oli ilmoitettu että saadaan Philips m1x-DJ eventissä pientä syötävää ja juotavaa hotellin 2 kerroksen aulassa. No eihän meillä ollu aikaa siinä kun 5-10 min juua niitä siidereitä eikä ees keritty laittaantua ollenkaan. Lähettiin sinne hotellin aulaan pikaseen vaan käymään juomassa muutamat että keritään laittaantua. Vastassa meitä oli nainen joka kysyi englanniksi mitä kieltä meille puhutaan, no tottakai vastattiin että suomea. Nainen kysyi käykö englanti, katottiin hölmistyneinä Riinan kanssa ja vastattiin että tottakai. (Luultiin siis kokoajan että tapahtuma oli ihan siis suomalaisille, mutta toisin oli) No siellä sitä juomaaolikin, punkkua/ valkkaria, kaljaa jne. Sitte ruokapuolella oli suomalaisia pieniä coctail alkupaloja. No sit me riinan kanssa siinä ruettiin tutkailemaa että hetkonen.. Eihän siellä ollu ketään muita suomalaisia kuin me. No me ruettiin siinä pöydässä keskustelemaan eräiden norjalaisten poikien kanssa että kuinka he ovat täällä. Selvis että he oli voittanu eri paikan kautta liput / hotellit / lennot jne. No niinpä siel oliki porukkaa norjasta, ruotsista, venäjältä etc. No vähän ajan päästä meille tuli kertomaan aikaisemmin vastaanottanut nainen että Armin tulee meidän kanssa 15 min päästä ottamaan kuvia ja jakamaan nimmareita. Oltiin Riinan kanssa aivan täpinöissään ja niinhän se Armin tuli ja saatiin nimmareita ja kuvia sekä kaikki VIP tilaisuudessa olleet saivat pienet lahjat.


Näytetään kyllä niin hehkeiltä kun ei oltu keritty laittaantua yhtään, Riinakin oli suoraan tullu sieltä tankotanssi tunnilta. Oltiin varmana aikamoinen näkysiellä kun kaikki muut oli kerinny laittaantua.


Lahjaksi PHILIPS M1X-DJ tapahtumasta saatiin tollaset PHILIPSIN DJ kuulokeet, jotka muuten on aika hyvät. En oo kylläkään noita kerenny käyttää mutta muutamaan otteeseen kyllä on testattu.VIP tilaisuuden vielä ollessa lähettiin Riinan kanssa takaisin hotellihuoneeseen juomaan ja laittaantumaan.
 Arminin setti oli jotain upeeta mutta tapahtuman järjestys oli suoraan sanottuna aivan perseestä. Mutta ei se menoa haitannu. Lähettiin sieltä messuhallista hotellille jossain vaiheessa juomaan lisää juotavaa ja lähettiin keskustaan Tigeriin juhlimaan meidän yhteisen kaverin synttäreitä. Ilta oli aivan jotain upeeta, ja onneks pääsin tonne keikalle koska ah, Arminilla on vaan niiin upeita biisejä. Odotan jo innolla uudestaan Arminia suomeen, todellakin olen menossa katsomaan.

Tää oli nyt tällänen tiivistys illan kulusta ja tapahtumista. Seuraavaks tiedossa tulevissa postauksissa Kajaanin reissua, opiskelua sekä postausta kynsiin liittyvistä jutuista. Jos teillä on jotain ideoita niin laittakaa tännepäin niitä tulemaan, niin koitan teidän toiveita sitten toteuttaa. Yritän nyt jatkoa nähden parantaa tätä mun postailua, koska musta on niin mukava tänne aina laittaa kaikkee, mutta mulla tää kone on ollu nyt mitä on ollu.. Mut siispä seuraavaan kertaan ! TSAOOO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩