torstai 24. huhtikuuta 2014

KAINUU, I'M BACK..

En ees tiiä mistä alottaa kirjottamista, koska mulla on ollu tässä niin paljon kaikkee mitä on tapahtunu jne. Mut jostain se vaan on alotettava ja ekana taidan aloittaa kertomalla (tekstin sekä kuvien avulla) 14.-20.4 välisestä ajasta kun kävin taas koti puolessa käymässä. Siitä onki ollu taas aikaa semmonen 1-2 kk ku viimeks kävin Kainuussa.

Maanantai mulla olikin aika kiirus, koska mulla oli työhaastattelu 12 aikaan laajavuoressa. Suoraan sen jälkeen meninki sit keskustaan moikkaamaan pikaseen mun entistä kämppistä jolla oli 18- vuotis synttärit. No kerkesin siinä sen 5 min ajan sitä nähä ja äkkiä hyppäsin junaan. Mulla sattu oikeen ihanasti pieksämäki- kuopio matkalle vastapäätä vanha mies, joka oli juonu 3 kk pirtua. Hän selitti koko matkan ajan elämäänsä, voitte vaan uskoa kuinka kiusallista on kun kaikki kattoo oudosti sua koska vanha juoppo mies juttelee sulle siinä onnessaan elämäänsä. No mies hyppäs onneks kuopiossa pois ja itse pääsin vaihtaa junaa kohti kajaania. Kajaaniin päästyäni Riikka oli siellä mua vastassa ja mentiin sit sen kämpille hetkeks jonka jälkee hypättii meidän kaverin kyytiin juomaan muutamat siiderit. Yhen yön vietin kajaanissa josta sit lähin porukoille Sotkamoon. Sotkamossa en sen erikoisempia tehnykkää ku kävin mummolois kyläs ja kävin serkkujen kanssa syömässä. Viikonlopuks meninki takas sit kajaaniin Riikan tyköön juhlimaan hänen 22-vuotis synttäreitä. Perjantaina juhlittiin siis Riikan äidin luona synttäreitä meidän ystävien kesken ja siitä sit taksilla mentiin onnelaan. Yllätys yllätys kaikki oli taas kadoksissa ja puoliakaan näkyny siellä onnelassa. No ilta oli ihana ja näin kaikkia vanhoja tuttavia ja ystäviä. Lauantaina olikin sit aamusta ihan hyvä olo, mut iltaa kohden tuli aivan jäätävä rapula.. Noo se parani siitä sit ku grillattiin ja lähettiin auton kyytiin "muutamille". Siitä se taas sit lähti. Sunnuntaina olikin jo sit lähdettävä päivällä takaisin jyväskylää kohti ja näin oli meikän loma lusittu. Hauskaa kyllä oli ja sai taas nauraa kyllä kunnolla. KIITOS SIITÄ!


 1. Maanantaina kävin ennen lähtöäni kajaaniin työhaastattelussa Burger Kingille 2. Pieksämäellä venailemassa vaihtojunaa Kuopioon 3. Kotona pikkuveljen parhaita toffeita (Rakkaus) 3. Drop Dead Diva; aivan mahtava sarja, suosittelen kyllä seuraamaan jos vain aikaa on !

1. Leivoin Riikan juhliin kinkku-hyrriä 2. Järjestin riikalle hänen töissä ollessaan yllätyksen (pulla kahvit sekä ostin lahjaksi kukkia ja kännykänkuoret) 3. Juhla tarjottavia vieraille 4. Melkeen kaikki rakkaat samassa kuvassa


1. Kuva on kylläkin otettu sotkamossa, odotellessani siskoa kuvaamataide kerhosta 2. Teinipeiliä onnelasta 3. Auton kyydissä Samin ja Riikan kanssa "muutamilla" 4. Lauantain grilli-illasta, onneks ette ees tiiä miltä eka satsi näytti koska ne vähä palo..

Kaikinpuolin taas niin ihana reissu, et en malta odottaa et pääsen taas pian uudestaan. Aina kun kattookaan kuvia noista ihanista kavereista, ni tulee vaan se tunne et hetkonen vasta mä olin siel viikko sitten, mut todellisuudessa tyyliin kuukausia on vierähtäny. Oon vaan niin onnellinen että mulla on tollasia ystäviä jotka jaksaa aina odottaa sitä että tulen taas ja pidetään hauskaa niinkuin aina ennenkin kun asuin siellä. Paljon pusuja kaikille ihanille ja nähdään taas pian ! XOXO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩