sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

GRADUATION DAY


Valmistujaisista onkin jo kulunut muutamisen viikkoa ja valmistujais postausta en oo saanu aikaseksi tehtyä ollenkaan. Mä vaan oon halunnu lomailla ja oikeesti ottaa elämästä irti ja olla tekemättä mitään järkevää. Joka nyt on ihan suotavaa koska oon ansainnu kesälomani !

Valmistujais päivänä heräsin aamusta koristelemaan kakut sekä laittamaan paikkoja juhlia varten. Porukat olivat tulleet edeltävänä iltana Jyväskylään hotelliin yöpymään ja siitä he aamulla tulivat hakemaan minut kämpiltäni. Pavilijongilla meidän täytyi olla 11.30 valmiina kertaamaan juhlan kulkua.  Juhlan alussa panikoin paljon että ehtiiköhän Toni ajoissa sinne paikalle että sen ei tarviisi sinne myöhässä tulla, mutta kyllä se viime tipalla sinne pääsikin. Juhla kesti sen pari tuntia jonka jälkeen lähdimme porukoiden ja Tonin kanssa minun kämpilleni juhlistamaan syömällä kakkuja. Ennen kämpille menoa otettiin valokuvia ja nautittiin pihalla hyvästä säästä.

Olin jo edeltävänä päivänä saanut lahjaksi porukoiltani mustan OBH Nordican mikron joka sai sitten perjanaina seurakseen mustan OBH Nordican kahvin keittimen ( lahja ukilta ja mummoltani). Tonilta sain ihanan sydän kaulakorun ja Blue Nun- kuoharia. Kavereiltani jotka tulivat myöhemmin illasta käymään, sain kukkia, kuoharia. Myöhäisenä valmistujaislahjana sain toiselta mummolta ja ukilta, lumoava- hertta kaulakorun.

Illan mittaan kavereita kun alkoi tulemaan tehtiin boolia ja kuhan höpöteltiin vain. Boolia oli aika paljon koska moni vieraista oli perunu tulonsa. Harmillista mutta ei voi mitään. Joskus yöllä kahdentoista aikaan päästiin lähtemään baariin, kuhan kaikki boolit oli litkitty. hehhe no ei vaineskaan. Loppujen lopuksi valittiin baariksi Gigglin Marlin joka ei koskaan petä, halpaa ja hyvää musiikkia ! Kaikinpuolin päivä oli oikein mukava vaikka pariin otteeseen tuntui että maailma luhistuu käsiin kun mikään ei mennyt oikein. Nyt onneksi juhlat on juhlittu ja niistä on selvitty - Tarjoilijaksi valmistuttu ja nyt nokka kohti uusia koitoksia !

2 kommenttia:

COMMENTS ! ✩