maanantai 23. kesäkuuta 2014

REDDVILLE- Tyylikkäät ilmaiset tamponit suoraan kotiisi

  
Sain äskettäin postissa R.E.D.D- free paketin, jota olen oikein innolla odottanut tässä muutaman kuukauden ajan. Liityin REDDVILLEeen huhtikuussa kun huomasin facebookissa ilmoituksen "ilmaisista- tamponeista", tottakai aluksi mietitytti mikähän tuo sivu on mutta klikattuani huomasin REDDVILLEn olevan täysin ilmainen, kuhan käy tekemässä kyselyitä ilmaispaketteja vastaan. Palvelu toimii periaatteessa siten että pakettejen kyljessä on aina jonkun yhteistyökumppanin mainos, jonka kautta periaatteessa sponsori tarjoaa REDDVILLEn asiakkaille tamponit ilmaiseksi.

Tämän muutaman kuukauden aikana kun olen seurannut palvelun toimintaa näin blogi-maailmassa olen huomannut että monet ovat tästä palvelusta bloganneet, mutta toisaalta aivan liian vähän. Siispä kannattaa käydä itse kurkkaamassa ja jopa ehkä liittymässä.

"R.E.D.D. Free -tamponit sekä niiden postitus ovat molemmat aina ilmaisia."


Ensimmäisestä paketistani paljastui 100%YOU - tamponeita, Absolut Torr - tosi kuiva kosteuspyyhkeitä. Mukana tuli esite jossa kerrotaan Absolut Torr tuoteperheeseen muita kuuluvia tuotteita jotka ovat saatavilla apteekista.

"Reddville.fi on palvelu sinulle, joka haluat tamponeja kotiinkuljetettuna kätevissä, litteissä pakkauksissa!

R.E.D.D. Free on Reddvillen tamponeiden ilmaispalvelu, jonka kautta voit saada tamponeja aivan ilmaiseksi kotiin postitettuna. Pääset mukaan eri kampanjoihin profiilistasi riippuen. R.E.D.D. Free -palvelu toimii Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Norjassa. 


R.E.D.D. Free -palvelun kautta toimitettavat tamponit ovat aina normaalikokoisia ja ne on pakattu tyylikkäisiin 8 tamponin pakkauksiin."
Reddvilleen pääset liittymään tästä : REDDVILLE  

PS. EN HYÖDY MITENKÄÄN LINKKIEN PAINAMISESTA

Joko olet liittynyt Reddvillen palveluun? Millaisia kokemuksia?  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩