keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

KREBAA


 Viime viikosta vihdoin itsekkin pääsin Burger King bailuihin, johon tällä kertaa osallistui noin kymenkunta. Alku illan hengailin Riinan kanssa kaupungissa ja mentiin sit siitä mun kämpille pariks tuntii et kerkesin laittaantua. No siinä puol ysin aikaan riina heitti mut hippoksen lähelle erään mun työkaverin luo etkoille. Siinä muutama tunti tutustuttiin ja jubailtiin ja lähettiin jatkamaan matkaa Passioniin. Passioniin tuli vielä muutama ihminen lisää joukkoomme suoraan töistä. Siinä yhet juotuamme mentiin Freetimeen jossa sit erkaannuin porukasta kun olin erään ystäväni kanssa siellä. Pilkun jälkeen lähettiin BK:n syömään josta jotenkin kummaan syystä lähdin lutakkoon ja sit uimaan vaatteet päällä jyväsjärveen. Oli kyllä loppuunsa hauska ilta lähtee vaan uimaan ja viettää oikein kiva ilta uusien ystävien parissa.


Keskiviikkona lähettiinkin sit Riinan ja Tonin kanssa Braahan kattomaan mäkkiä, adi l haslaa, Tippa-T:tä yms. Ilta oli iiihan täysin ilmanen joka oli tosi huvittava. Se et noin hyvät artistit näkee ilmaseks, toisekseen Toni kävi hakemassa tiskiltä yhes vaihees mulle kahvia odotellessa et se keikka alkaa (sai sen ilmaseksi). Noh kunnes keikka alkoi kävin hakemassa kokista, sain sen ilmaseks.. Hahah niiin mäihä, no en pistä pahaks vaikka joku kerta sillon tällön baarissa olisikin TÄYSIN ilmainen. Joskus sinne on uponnu niiiin paljon rahaa, että ei voi edes käsittää.

Tänään illasta olis luvassa Teflon Brothersin keikka Brassa, jota odotan oikein innolla. Luvassa siitä sitten myöhemmin lisää, TSAOEi kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩