tiistai 19. elokuuta 2014

WEEKEND FESTIVAL 2014 / SATURDAY


 ( KUVAT OVAT AIKA JÄRJESTYKSESSÄ  -anteeksi hirmuisen suuri kuvapostaus )

Lauantai lähtikin sit käyntiin pitsan voimin ja eikun kaupan kautta vuosaareen laittaantumaan. Yllättäen aikataulu tuli taas tosi tiukaksi koska meillähän tosissaan oli tapaaminen Dyron kanssa (tapaaminen oli tonin voittama eräästä facebookin kilpailusta)  puoli neljän aikaan. Kävi semmonen tuuri että ne henkilöt joka olivat myös voittaneet tämän tapaamisen, niin eivät tulleet paikalle.. Joten mehän sit Tonin kanssa päästiin vaaa kahestaan sit tapaamaan Dyroa. Siinä backstagella myös nähtiin heavyweight:in porukka sekä herra Kashmir ( jonka kanssa Toni pääsi yhteiskuvaan ). Tapaaminen itsessään oli aika lyhyt mutta ytimekäs, saatiin otettua kuvat sekä saatiin hieman jutellakkin Dyron kanssa. Suoraan tapaamisen loputtua meidän oli aika kiirehtiä future stagelle jossa Dyron oli aika esiintyä.

Päivän aikana käytiin kattomassa ; Dyro, Heavyweight, Deorron setin alku, Knife Party, HARDWELL !!! sekä DeadMau5.

Odotetuimmat keikat tottakai oli Dyro sekä Hardwell. Setit oli ehkä jotain uskomatonta sekä ainutlaatuisen unohtumatonta. Oon oottanu niin kauan sitä et pääsen livenä kattomaan Hardwell:iä.. Huhh nyt se päivä vihdoin ja viimein tapahtui.

Deadmau5 odotin sen verran että tykkään tosipaljon siitä erilaisuudesta mitä tänävuoden weekend toi tullessaan. Joka ikinen melkein soitti useita samoja biisejä kun taas toisin hiiri tekee. Massasta erottuva hiiri oli toisaalta huono lopettaja weekendeille koska siitä monella festari kävijällä meni fiilis koska ei ollukkaan sitä droppia / ei voinut tanssia etc.  (mielipiteistä on moneksi mutta itse kylläkin tykkäsin jokseenkin)

Illasta mentiinkin sit jatkopaikalle nimeltä The Tiger jonne oltiin Tonin kanssa ostettu liput (7€)  Sinne olikin ääärettömän pitkä jono, miltei varmaan reilu 200 henkilöö ollu jonossa? Se toteutus mikä tonne oli tehty noiden lippujen suhteen oli ehkä maailman paskin. Tossa toiseksi viimeisessä kuvassa oleva pitkä jono koostui ennakkolipullisista henkilöistä sekä liputtomista henkilöistä. Joka mun sekä monen muun mielestä oli todella väärin. Baariin päästyä me ei juotu ollenkaan siellä, vaan kuhan hengailtiin koska oltiin niin rikki ja nuutuneita.

Kerrassaan taas unohtumaton reissu vieläpä kun sai oman kullan kanssa jakaa tän kokemuksen, oli ehkä äärettömän parasta koskaan ikinä ! < 3

Miltä kokonaisuus Weekend Festivaaleista  tänä vuonna  vaikutti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩