sunnuntai 24. elokuuta 2014

Welcome To The Jungle Bitch

Vietettiin kullan kanssa sunnuntai päivä korkeasaaressa. Oli jotenkin niin kiva idea lähteä weekend festivaalien jälkeen tekemään vähän jotain rauhallisempaa. Muutenkaan Toni ei ollut koskaan korkeasaaressa käynyt.  Joten oli oikein oivallinen idea lähteä viettämään sinne aikaa.

Lähdettiin korkeasaareen kauppatorin vesibussi pysäkiltä, matka maksoi opiskelija hintaan vain  11 € ( vesibussilippu sekä korkeasaaren pääsymaksu samassa).

Jokunen muutama tunti meillä siellä vierähti kunnes aika oli lähteä, kyyti odotti kohti Jyväskylää jo meitä helsingin keskustassa. Korkeasaaaressa käynti oli huippua varsinkin kun sinne pääsi kullan kanssa viettämään oikein ihanaa laatuaikaa. Harmillista oli että ne isoimmat kisulit oli piilossa nukkumassa. Se ois ollu se päivän kohokohta molemmilla. Seuraavan kerran kun meinattiin mennä korkeasaareen, niin täytyy mennä kisulien ruokkimisaikaan, silloin jopa näkisikin kisuleita.

Tässähän jo seuraavaa Helsingin reissua oikein odottaa että mitähän erikoisempaa silloin Tonin kanssa keksitään. Ollaan siis 6.9 Menossa The Circukseen kattomaan Psyko Punkz:ia ja Geck-O:ta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩