keskiviikko 10. syyskuuta 2014

EDM COUPLE


Lähdettiin Tonin kanssa käymään lauantaina pikavisiitti helsingissä. Meidän onneksemme vrllä oli meneillään jonkinlainen kivimieskampis jolla pääsimme matkustamaan helsinkiin vain 15€. Matkamme helsinkiin ei ollut mikään extempore vain odotettu tapahtuma joka oli molemmille todella tärkeä.  Nimittäin kävimme Tonin kanssa psyko punkzin keikalla The Circuksessa. Lipun ostin jo  noin kuukautta ennen tapahtumaa ja lippu taisi maksaa 20,50€

Illan soittoaikataulu oli tämän näköinen:
22:00-23:00 Lucky Chucky & Daddy Flix
23:00-00:00 Tempo Giusto & Jace Headland
00:00-01:00 Geck-o (NL)
01:00-02:30 Psyko Punkz (NL)
02:30-03:30 Proteus / Djane J7 / Sasha F - ultimate b2b set


Illasta käytiin tonin kanssa syömässä subissa koska ei vaan osattu päättää et minne raflaan me mennään syömään. Meillä oli käytettävissä se mun lahjakortti joka toimi 3 eri paikkaan stefan's stakehouseen, midhilliin ja gringos locosiin. Mut ei ei päästy sit mihinkään noista lähtemään koska aika alkoi käydä tosi vähiin. No syömisen jälkeen mentiin  Amarilloon yhille jossa Toni sit huomaski et korvatulpat oli jääny pasilaa.. No ei auttanu juua ku ne juomat loppun ja lähtee äkkiä käymään pasilassa hakemassa ne tulpat. Mentiin Circukseen vasta siinä 23.30 aikaan jolloin oli ihan hyvä aika mennäkkin sinne. Geck-o:ta en ole koskaan kuunnellutkaan tai ainakaan tietoisesti. Mutta todella hyvin veti, musa veti aika hyvin mukanaan. Yhden aikaan se illan odotetuin sitten starttasikin ja veti keikan hyvin alusta loppuun! Mielestäni psyko olisi voinut vetää vaikka siihen puoli neljään asti. Oltaisiin kyl jaksettu reivaa.

Klubi paikkana Circkus mielestäni toimii näissä clublifen järjestämissä tapahtumissa todella hyvin. Innolla odotan jo seuraavia tapahtumia mitä heillä on tulossa.

Yö siis vietettiin Tonin kaverin luona Pasilassa, että ei ihan niin pikavisiitti ollut ettei yöksi oltaisi ehditty jäämään. Noh sunnuntainahan meillä olisi ollut suunnitelmissa taas käyttää sitä lahjakorttia mutta ei, ei saatu aikaiseksi käyttää sitä. Lähdettiin päivästä keskustaan tapaamaan Tonin kaveria josta lähdinkin sitten pois koska halusin soppailemaan. Enkä kyllä löytänyt mutakuin yhden vaivaisen seepra-kuviollisen topin ja seepra-kuviollisen tuubi huivin. Ärg kyllä ärsytti, takkia lähdin ostamaan niin tottakai sitä ei löydy.

Ei kaikki voikkaan mennä aina putkeen, onneksi voin käyttää lahjakortin myös joskus Jyväskylässä joko ruuan parissa tai juoman parissa. Mutta kokonaisuudessa reissu oli okein ikimuistoinen koska nyt on taas yksi hyvä keikka kokemus takana!

2 kommenttia:

COMMENTS ! ✩