perjantai 5. syyskuuta 2014

FRESHMIX K-18
Tosissaan tälläkertaa luvassa olisi esittelyssä K-18 materiaalia.
(HUOM: tuote on täysin nikotiiniton, tervaton ja eikä sisällä ollenkaan tupakkaa)

Viime viikolla näin kaverillani instagramissa kuvan, jossa oli kuvattu unicorn light sähkö shisha paketti. No menin automaattisesti tutkimaan että mitähän nämä mahtavat olla, paljon maksavät ja miten tutteen voi tilata. Sivuilla tällähetkellä on myynnissä kolmea erilaista pakettia (fruitmix, freshmix ja sweetmix). Pitkän mietinnän jälkeen päätin itsellenikin tilata kyseisen paketin nimeltään fresh-mix. Paketissa on 5 suloista shishaa, jotka kaikki ovat erimakuisia. Omasta paketistani löytyy makuna: sitruuna-minttu, vesimeloni-minttu, triplaminttu, mansikka-minttu ja banaani-minttu. Paketin hinta on 29,90€ + postit. Mikä parasta tuote luvataan saapuvan 2-5 päivässä. Omani sain 3 päivää tilauksesta, joten todella nopea toimitus.

Tän hetkisellä kokeilulla suosikiksi ovat jääneet vesimeloni-minttu ja mansikka-minttu. Seuraavaksi kun olen tilaamassa näitä söpöyksiä lisää taidan tilata sweetmix paketin josta löytyy aivan mahtavia makuja esimerkiksi bubble gum ja cappucino.

Mitä mieltä olet shishoista tai esavukkeista? 

-En hyödy postauksesta/linkeistä mitenkään.

11 kommenttia:

 1. mä olen kerran kokeillut shishaa, oli kyllä mielenkiintonen kokemus! makuna tais olla jo persikka tai vastaava. aika kauan se yks pötkö kesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aika kauan kestää, ite en oo noita vielä niin käyttänyt että olisi edes paljoa mennytkään. Hyvä ostos kyllä oli :)

   Poista
 2. siis mitä nää on? en oo ikinä kuullutkaan :0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eshisha ei siis ole nikotiinituote tai verrattavissa sähköröökiin millään tavalla. Muodostaa vesipiippumaista makuhöyryä, joka ei ollenkaan ole haitallista, siksi sitä voikin höyrytellä ihan rauhassa sisätiloissa. Nää on kertakäyttöisiä ja näitä ei voi mitenkään ladata.

   Poista
 3. kauanks tollane yks kestää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 250 henkäystä. Eli kyllä se aika kauan kestää :)

   Poista
 4. tuliko noi postiin vai mistä sait noudettua ne? :)

  VastaaPoista
 5. Voisin tähän sanoo et kesti kaikki mitkä sain niin 50 henkäystä ja yks oli paskana pakerissa kuinka kuraa tämä on olen erittäin pettynyt :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huhhuh, itselläni kyseiset vieläkin kaikki jälellä ! :D

   Poista
 6. Voisin tähän sanoo et kesti kaikki mitkä sain niin 50 henkäystä ja yks oli paskana pakerissa kuinka kuraa tämä on olen erittäin pettynyt :(

  VastaaPoista

COMMENTS ! ✩