lauantai 20. syyskuuta 2014

HAPPY BDAY ME


Tiistaina siis täytin ruhtinaalliset 21 -vuotta. Vieläkin muistan kun täytin 18, heti aamusta Riikan kanssa lähettiin alkoon ostamaan ekaa kertaa laillisesti alkoholia. Siinä kotimatkalla ruettiin jo maistelemaan, ja päivän mittaan laittaantumaan. Illasta  tuli kaikki meidän kaverit viettämään mun synttäreitä Riikan luokse. Oli niin hirveet bileet että eipä hirveesti muistiakaan siitä illasta sitten ollutkaan. Joka vuosi sen jälkeen tapana tottkai on ollu juhlia synttäreitä alkoholin parissa, mutta ei tänä vuonna..

Aamusta muutama kaverini kävi kakku kahvilla, jonka jälkeen lähdin keskustaan odottamaan Tonia. Menin erääseen kakku tarvike putiikkiin ostamaan itselleni synttärilahjaa. Kunnes Toni saapu paikalle oikein ison kukkapuskan kanssa toivottaen mulle hyvää synttäriä. Siitä suunnattiin bussilla kohti vaajakoskea, hutunkiin. Koska meillä oli suunnitelmissa mennä pelaamaan mini golffia. Hutungissa maksoi yksi kierros 8€ ja koko radassa oli yhteensä 18 reikää. Suoriutuminen golffaamisesta meni todella hyvin ja muutamat reijät olivat todella haasteellisia. Voitto kuitenkin meni Tonille pisetein 70 / 84. Vielä golffauksen jälkeen päätettiin pelata yks rundi biljardia ja kappas MINÄ voitin sen.


Golffaamisen jälkeen lähdettiin takaisin keskustaan päin jossa sit mentiin syömään Classic American Dineriin. Siinä joku tovi meni mietiskellessä että mitähän sitä ottais koska ei oltu kummatkaan Tonin kanssa käyty siellä koskaan. Muutenkin koska en ollut koskaan selannut menua niin tarkkaan läpi että olisin osannut sanoa jo suoraan mitä ottaisin. Valittiin ruuaksemme molemmat ihan perus hamppareita.

Itse valitsin ruuakseni Blue Cheese & Spicy BBQ Burger 170g 14,40 € (with crumbled real blue cheese, spicy bbq sauce and jalapenos ) vaihdettuna ristikkoperunoihin vaihto taisi maksaa 1€. Odotin burgeriltani eniten sitä tulisuutta, jota todellakaan tämä burgeri ei tarjonnut ollenkaan. Muuten maut olivat oikein kohdallaan. Salaattia ja kaikkia muitakin kasviksia burgerissa mielestäni oli todella vähän.

Toni valitsi itselleen ruuaksi Angus Beef Bacon 200g 15,70 € (real smoky Angus beef patty with thick, crispy bacon slices and cheddar cheese) ekstra pekonilla joka oli 1€. Toni piti burgeristaan ja nauttikin sen oikein mielellään, burgerista ei siis mitään huonoa sanottavaa.

Jälkkäriksi otettiin yhteiseksi Ben&Jerry Caramel Chew Chew  4,00 € (Toffeekermajäätelöä, toffeepyörteitä ja kaakaokuorrutettuja toffeepaloja) Pallo oli oikein sopivan kokoinen kahdelle isojen burgereiden nauttimisen jälkeen. Muutenkin jäätelö oli todella hyvää. Jäätelön sisässä siis oli sellasia aika isoja toffee nappi karkkeja.

Jatkossa jos menen Dineriin syömään en todellakaan ole ottamassa ruuakseni burgeria. Näin jo kahdenlaista burgeria ja mielestäni ne eivät vastaa sitä mitä hinnalla kuuluisi saada. Verrattuna esim amarilloon, paljon parempaa. Mutta kaiken kaikkiaan pitkästä aikaa ihana päivä kerta kaikkiaan, muutenkin erilainen ei aina tartekkaan ryypätä ja rellestää. Mielestäni ei oo ees paremaa tapaa viettää synttäreitä ku rauhassa kahvin ja kakun merkeissä sekä jonkun mukavan ajanvietteen parissa kera rakkaan. < 3

2 kommenttia:

  1. Nams mitä herkkuja! Tuolla pitääkin mennä käymään syömässä :)

    VastaaPoista

COMMENTS ! ✩