maanantai 1. syyskuuta 2014

PERSOONALLINENKALENTERI.FI


Tilasin vajaa pariviikkoa sitten persoonallinenkalenteri.fi sivulta itselleni uuden kalenterin.  Odottelinkin jo kalenteria todella paljon joka päivä ja hupsista kalenteri saapui postiluukustani jo perjantaina. Olen nähnyt näitä samoja kalentereita monissa blogeissa aika usein. Monet ovat pitäneet arvontoja joista voi voittaa itse suunnitteleman kalenterin.  No tottakai oon osallistunut niihin mutta voittoa ei vain ole tullut, joten nyt sitten päätin tilata itsellenikin tälläisen söpöyksen.

Tilauksen alussa voit valita tilaatko kalenterin, seinäkalenterin, muistivihkon tai lisätarvikkeita. Muihin vaihtoehtoihin en itse ole tutustunut muutakuin vain tähän kalenteriin. Kalentereita oli vahtoehtona neljää eri kokoa josta itse valitsin medium koon joka mielestäni oli kaikista kätevin. Hintaa kalenterille tässä vaiheessa tuli 32€

Muokatessa kalenteriasi omanlaiseksesi, voit valita kansikuvat, teeman, sivujen ulkomuodon, värin, sivun lisäykset tms. Tosi paljon erillaisia  ominaisuuksia joilla saa sen kalenterin juuri sun näköiseksi.

Itse kokosin oman kalenterin melkein kokonaan pinkiksi/ vaaleanpunaiseksi, koska mikä muukaan väri sopisi juuri minun kalenteriini. Kuvat otin weheartit sivulta ja poikaystäväni kokosi nuo kuvat sitten kollaasiksi (koska oma koneeni ei antanut millään muokkausohjelmalla toteuttaa mun visiotani).  Lisäsin kalenteriini yhteis tuntimäärän päivän töistä (pieni boksi jokaisen päivän oikeassa alakulmassa). Sekä treeni boksin viikottaisesta liikkumisestani. Viimesille sivuille kalenterista sai valita mitä ikinä halusi. (varmaan jotain 20 s.) Joten tottakai kalenterissa täytyy olla tyhjiä sivuja, jonne voi kirjoitella kaikkea söpöä ja salaista. Postitus taisi olla vain 2€ ja saat sen omasta postiluukustasi vaivattomasti.

Mitäs pidätte? Omistatteko jo uuden kalenterin syyskaudelle?

Jos ette niin kannattaa käydä tutustumassa kyseiseen sivuun ja tilata heti oma persoonallinen kalenteri !

4 kommenttia:

 1. Nämä ovat kyllä kivoja ja oon nähnyt kans useissa blogeissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä on hieman tyyriitä mutta on sen arvoisia :)

   Poista
 2. Aivan ihana toi kalenteri!

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista

COMMENTS ! ✩