keskiviikko 15. lokakuuta 2014

KORISTELU JUTTUJA EBAYSTA


Heissulivei, oon tässä syksyn mittaan tilaillu ebaystä vaikka ja mitä. Tykkään leipoa ja näprätä kaikkee pientä. Niin ajattelin kokeeksi tilata netistä tälläisiä "leimoja ja muotteja" joilla voi tehdä leivoksien & kakkujen päälle koristeita sokerimassasta.

Tällä hetkellä ebaysta matkalla luokseni on tulossa pari kelloa, 24 kpl erilaisia pursottimia, pursotin pusseja, nokia lumia 520 näyttö pikku siskon kännykkään. Ebay oikeesti on todella kätevä paikka tilata tuottetta / asioita jos vaan oikeasti jaksaa oottaa et ne tulee perille joskus (noin 2- 4 viikkoa).Oon kattonu eräässä Jyväskylän kakkutarvike kaupassa näiden leimasin muottien hintoja jo pitkään mutta en oo raskinu. Yhden leimasin paketin hinta (3 kpl eri kokoisia)  on ollut 8 - 20 € . Joten se on ollut aika iso siivu siihen että en ole raskinut ostaa kokeeksi.

Hetken ebaysta paketteja selailtuani valitsin foxlove2013 käyttäjän paketin hintaan 8,00 € ? Yleensä aina kun olen tilannut ebaysta, katson samalla sen käyttäjän muitakin tuotteita keneltä tilaan. Ja kyllä tällä kertaa lähti koristelupaketin kanssa vähän hennonpia irtoripsiä hintaan 0,78 € .

Paria leimasinta jo kokeilinkin, siitä on jossain vaiheessa tulossa omaa postausta. Kuhan hankin lisää sokerimassoja niin voin vähän reilummastikkin tehdä noita koristeita varastoon ja vaikka myyntiin kavereille tms. Onhan jotkut ebaysta hankittavat tuotteet ollu ihan sitä sekundaa mut kyllä tykästyin näihin muotteihin todella paljon ! Vastaa juuri sitä mitä ne täällä suomenkin kaupoissa ovat.

Ripset taas olivat ihan hyvä laatuista ja menee ihan arkimeikin kanssa.


Paketin mukana tuli tälläinen vaaleanpunainen koristelu setti. Ihan järkeviä toisaalta mutta itselleni vähän liian monimutkaisiakin, noh ainahan sitä oppii uutta. (Anteeksi tämä todella huono ja liian valoisa kuva.)

1 kommentti:

  1. Ihania muotteja.Oon itekki monta kertaa harkinnu noiden ostoa.Koulussa oli muutamia ja käteviä =)

    VastaaPoista

COMMENTS ! ✩