lauantai 25. lokakuuta 2014

Long time no see


Rakas ystäväni Riina oli käymässä kotipaikkakunnallaan Jyväskylässä viikonloppuna, mutta kun emme ehtineet nähdä viikonloppuna niin näimme maanantaina kahvin merkeissä coffee housessa ennen kun hän lähti takaisin Helsinkiin missä hän nykyään asuu. Ihana oli n.2 kk pitkästä aikaa nähä ja vaihtaa kaikki kuulumiset koska arkisin kumpikaan ei ehdi siihen omien töidensä takia (kellon ajat menevät niin ristiin).

Kävimme hakemassa tokmannista minulle uuden muumimukin koska mulla oli himo ostaa muumimuki kokoelmaani (hups). Sekä etittiin mulle halvalla kynttilöitä. Ostin sit 3 erikokoista harmaata kynttilää jotka päätyivät tuollaiselle alemman kuvan osoittamalle tarjottimelle, tarjottimen alta löytyy sellainen "teline" joka kantaa tuota tarjotinta. Taisin mainitakkin alemmassa postauksessa siitä että sain isän siskolta lahjaksi sellaisen "sisustus pöydän".  Oikein nätin näköinen kun sytyttää kynttilät.

Tosissaan mentiin sit shoppailujen jälkeen coffariin ja otettiin molemmat ihan perus kahvit ja tuollaiset ilmakuivattu kinkku croisantit. Croissantin sisältä löytyi salaattia, kinkkua sekä melonia.. Siis mielestäni se meloni sinne ei ollenkaan sopinu joten se pääty mun lautasen reunalle koskemattomana. Muuten oli oikein herkullista ja lompakkokin kyllä kiitti mukavasti.

Harmittaa ihan hirveesti et Riina lähti opiskelemaan opintonsa loppuun helsinkiin. Koska nyt me sit nähään nykyään niin harvoin. Hän siis meinasi jäädä opiskeluiden jälkeen vielä sinne töihin. Tietysti tulee käymään usein Jkl ja minä helsinkiin Riinalle kyläilemään silloin kun ehtii. Meidän ystävyys on onneksi niin suurta että kyllä se sen välimatkan onneksi kestää ! Nähdään taas pian rakas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COMMENTS ! ✩